Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z Juliinej premeny vám padne sánka: V tetovacom salóne strávila 234 hodín, takto vyzerá
Zdielať na

Z Juliinej premeny vám padne sánka: V tetovacom salóne strávila 234 hodín, takto vyzerá

Zdroj: Profimedia

Táto žena spôsobila šok aj najbližšej rodine a priateľom. Keď ju uvideli po dlhšej dobe, nemohli uveriť, čo so sebou urobila. Čo na to poviete vy?

Julia Nino (32) z Kalifornie si nechala urobiť prvé malé tetovanie v osemnástich, dnes má potetované takmer celé telo vrátane genitálií. Sama priznáva, že je na tetovaniach závislá a rozhodne sa nechystá s „ozdobovaním“ svojho tela prestať.

Tetovania jednoducho miluje

32-ročná žena sa priznala, že na kerky po celom tele minula doteraz viac ako 22-tisíc eur a v tetovacom salóne si kvôli nim vytrpela dokopy približne 234 hodín! Atramentom má pokryté takmer všetky časti tela vrátane hlavy, dlaní, chodidiel a najnovšie aj genitálie!

Jediná časť tela, ktorá je zatiaľ takmer nedotknutá atramentom, je stred jej tváre. Julia však pre denník Metro prezradila, že sa na to chystá najbližšiu dobu, hoci vie, že toto už bude na jej mamu a blízku rodinu priveľa. „Jednoducho už nemôžem prestať“, povedala Julia, ktorá má v pláne po pokrytí úplne celého tela postupne všetky kerky znovu zvýrazňovať.

Čo sa týka motívov, svoju predstavu vždy predstaví tatérovi, ale potom mu už nechá voľnú ruku a nechá si poradiť.

Julia priznáva, že sa stretáva s rôznymi reakciami okolia a vie, že ani jej najbližší nie sú jej koníčkom nadšení. Nuž, ani sa im nečudujeme, toto je už naozaj čistá závislosť, čo poviete vy?

Profimedia

Profimedia

​Aj takto môže vyzerať závislosť na tetovaní!

Súvisiace články

Najčítanejšie