Jasno
11°
Bratislava
Zredukuje vrásky a uberie vám aj 10 rokov: Táto domáca maska je hotový zázrak pre pleť
Zdielať na

Zredukuje vrásky a uberie vám aj 10 rokov: Táto domáca maska je hotový zázrak pre pleť

Zdroj: TikTok/365gethappy

Ak sa chcete omladiť a zlepšiť kvalitu vašej pokožky, nemusíte utekať na botox či platiť za luxusnú kozmetiku či beauty procedúry. Vyskúšajte túto jednoduchú domácu masku, prekvapí vás svojimi skvelými účinkami.

Beauty expertka, ktorá si hovorí jednoducho Kate a zverejňuje príspevky ako “365gethappy”, tvrdí, že pravidelným používaním tejto domácej pleťovej masky si môžete vymazať drobné vrásky a celkovo si ubrať aj niekoľko rokov, píše The Sun.

Kate prezradila, že na omladzujúcu domácu masku vám postačia štyri bežné ingrediencie a okrem vrások sú skvelým domácim liekom aj na liečbu na akné, ekzém, psoriázu, suchú pokožku a tmavé škvrny.  

DIY masku proti starnutiu je vhodné používať dva až trikrát týždenne, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. "Zanechá vašu pokožku hladkú a vyzerá ako sklo," napísala k videu Kate. Vyskúšajte si tento prírodný domáci zázrak doma aj vy!  

Omladzujúca pleťová maska 

Budete potrebovať:  

  • 1 PL kurkumy 
  • 1 PL kukuričného škrobu 
  • 2 ČL kokosového oleja 
  • 1 PL aloe vera gélu
@365gethappy This will leave your skin so smooth and looking like glass! ❤️❤️❤️ #antiaging #antiagingskincare #skincare #facemask #turmeric ♬ original sound - Kate ??‍?

 

Postup: 

  1. Kurkumu a kukuričný škrob dajte do menšieho hrnčeka, pridajte pól šálky vody a krátko zohrievajte na miernom ohni, kým zmes nezhustne. 
  2. Pridajte dve čajové lyžičky kokosového oleja a jednu polievkovú lyžicu aloe vera gélu. 
  3. Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a vložte do pohára s pokrývkou. Takto vám maska vydrží v chladničke dva týždne.  
  4. Masku naneste na vyčistenú pleť a nechajte pôsobiť 20 minút, opakujte 2-3 krát do týždňa.  

Súvisiace články

Najčítanejšie