Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Britney Spears sa chcela omladiť účesom, takto to dopadlo: Čo poviete, vyšlo jej TO?
Zdielať na

Britney Spears sa chcela omladiť účesom, takto to dopadlo: Čo poviete, vyšlo jej TO?

Zdroj: Profimedia

Bývala popová princezná má svoju najväčšiu slávu pravdepodobne za sebou. Dnes sa fanúšikom pripomína väčšinou len zvláštnymi príspevkami na Instagrame, alebo sa sem tam pochváli aj niečím iným, napríklad aj novým účesom.

Britney Spears (38) mala doslova rozprávkovú kariéru, patrila medzi top hviezdy popu a jej koncerty boli po celom svete beznádejne vypredané. Na samom vrchole sa držala niekoľko rokov, no ako to už v šoubiznise býva, po veľkom úspechu nasledoval rýchly pád.

Takto vyzerala sladká Britney v období svojej najväčšej slávy, po rokoch sa k účesu s ofinou vrátila…

;

Ofinou sa chcela omladiť

Britney má za sebou mnoho škandálov a niekoľko nevydarených vzťahov, svoje urobili aj drogy a alkohol, niekoľkokrát sa psychicky zrútila a dokonca jej hrozilo, že príde o synov. V poslednej dobe síce tvrdí, že je absolútne v poriadku, no pri je zvláštnych príspevkoch, ktoré pridáva na Instagram, o tom mnohí pochybujú. 

Speváčkina búrlivá minulosť spôsobila, že jej prirodzená tvár bez úprav a nánosov mejkapu vyzerá poriadne strhane a rozhodne vyzerá staršie, ako je v skutočnosti. Pravdepodobne aj preto sa rozhodla pre zmenu imidžu v podobe ostrihanej ofiny, akú nosila za mladších čias.

;t=5s 

Ľudí zaujalo niečo iné

Britney sa zverila fanúšikom, že si v detstve nikdy nepridala pekná a cítila sa skôr ako škaredé káčatko a práve ofinou sa akoby skrývala pred svetom.

"Ľudia sa chránia rôzne. Ja sa cítim v bezpečí, keď mi ofina zakrýva čelo. Cítim sa akoby som bola zase bola v tretej triede," dodala speváčka, no fanúšikov viac ako jej zmenený účes zaujal jej nadupaný dekolt...

Čo poviete, vyzerá v účese s ofinou mladšie?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Súvisiace články

Najčítanejšie