Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
POPÁLENÁ česká youtuberka Týnuš ukázala tvár bez retuše: Jazvy sa jej pomaly hoja
Zdielať na

POPÁLENÁ česká youtuberka Týnuš ukázala tvár bez retuše: Jazvy sa jej pomaly hoja

Zdroj: instagram/tresnickova

Populárna česká youtuberka Týnuš Třešničková sa pomaly vracia do spoločenského života. Pred pár dňami sa objavila na akcii, kde hosťom ukázala, ako vyzerá po hrozivej nehode spred roka.

Krásna tmavovláska na jeseň 2018 utrpela v istom tureckom bare nehodu. Presne vtedy jej nevydarená ohnivá šou popálila vrchnú časť tela a zo zranení sa dlhé mesiace liečila v zahraničí.

O čom sníva Ivana Gáboríková? Aj tomto!

​Dnes je Týnuš už doma, opäť začala byť aktívna na sociálnych sieťach a prihovárať sa vo videách. Hoci všetko to, čo zažila sama opísala a ukázala, ako ju nehoda poznačila, na fotkách  si svoju tvár upravuje rôznymi filtrami. Napokon to robia všetky influencerky, že? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Be the best version of yourself. Everything else is noise.❤️ #scarsarebeautiful

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Týnuš sa pred pár dňami objavila na spoločenskej udalosti, kam prišla podporiť svoju kamarátku. Bola to vôbec jej prvá akcia, na ktorú po nehode zavítala. Hoci sa tmavovláska zo začiatku nechcela fotiť, pár fotografii nakoniec vzniklo. Týnuš mala na sebe hrubú vrstvu mejkapu, aby zakryla jazvy po popáleninách, ktoré sa stále hoja... Svetu tak vôbec prvýkrát ukázala tvár bez retuše a úprav. Kráske všetci jej fanúšikovia držia palce, aby sa čo najskôr dala dokopy...

Takto sa objavila na akcii

popalena tynus tresnickova bez retuse

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie