Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bartalos poslala jasný odkaz ženám, ktoré sú so sebou nespokojné: Konečne to niekto povedal na rovinu
Zdielať na

Bartalos poslala jasný odkaz ženám, ktoré sú so sebou nespokojné: Konečne to niekto povedal na rovinu

Zdroj: Instagram

Kým muži sú väčšinou so svojím vzhľadom spokojní a nejako extra ho neriešia, ženy sú ich presný opak. Výnimkou nie je ani hrdinka Trhliny Mária Bartalos.

Mnohí ju považujú za jednu z našich najkrajších mladých herečiek a rady by sa na ňu podobali. Mária svoju prácu na chvíľu zavesila na klinec, keďže sa v lete stala prvýkrát mamičkou a odvtedy si naplno užíva práve rolu matky. 

Bartalos môžete sledovať už v utorok na JOJ-ke v pokračovaní hitu Trhlina

​​Sama sa pritom bez servítky cez sociálne siete vyjadruje o mnohých citlivých témach, ktoré trápia nielen matky, ale ženy všeobecne. Jednou z nich je aj ženská krása, ktorú si každý prestavuje úplne inak. Možno to znie neuveriteľne, no aj na pohľad krásna Bartalos bola v minulosti so sebou nespokojná a riešila na seba každú maličkosť. To sa po pôrode zmenilo a teraz ženskú krásu vníma v úplne inom uhle. Aj preto všetkým nepokojným ženám odkázala slová, ktoré by si mali zobrať k srdcu: "...ale veľká zmena je pre mňa hlavne moje telo. To, že som predtým mala stále nejaké výhrady a teraz, keď si prešlo tým všetkým, ho milujem a ďakujem, že to zvládlo. Každá žena, ktorá je so sebou spokojná, je tá najkrajšia," nechala sa počuť herečka. 

Instagram/maria.bartalos

Súvisiace články

Najčítanejšie