Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mnohé by TO skrývali, ona sa nehanbí: Kvôli netypickej postave je hviezdou Instagramu
Zdielať na

Mnohé by TO skrývali, ona sa nehanbí: Kvôli netypickej postave je hviezdou Instagramu

Zdroj: Instagram/itsrandalin

Na prvý pohľad vyzerá ako úplne bežné dievča, keď však uvidíte jej celú postavu, pochopíte, prečo si ju každý ihneď všimne.

Na Instagrame má účet s názvom “itsrandalin” a za jej popularitou je práve zvláštny tvar jej postavy.

Som iná, no a čo!

Mladé dievča je zvláštne tým, že horná polovica jej tela je súmerná a štíhla, no boky má extrémne široké, ich obvod je neuveriteľných 177 centimetrov!

Hoci má netypické krivky a poriadne sa odlišuje od väčšiny žien, svoje telo neskrýva, práve naopak! Na Instagram pravidelne pridáva zábery svojej postavy, čím sa snaží upozorňovať na to, že žiadny ideál krásy neexistuje a každá žena by sa mala naučiť byť šťastná taká, aká je.

Odvážnu Američanku mnohí obdivujú, ale niektorí si myslia, že jej fotky sú podvod, preto začala natáčať aj videá. Za jej asymetrickou postavou je pravdepodobne zdravotná porucha. Veľké boky sú zapríčinené nahromadenou lymfou a opuchmi v miestach, kde sa ukladá. Najčastejšie sa to stáva na ramene, či nohe, ale výnimočne sa môže nahromadiť aj okolo krku, alebo v bokoch, ako v tomto prípade.

Dávame jej palec hore za odvahu ukazovať, že vyzerať inak nie je dôvod na výsmech a kritiku. Nikdy predsa nemôžeme vedieť či, sa za odlišnosťou človeka neskrýva nejaké ochorenie či iný vážny problém...

https://www.instagram.com/p/B1qRA7dBjBC/

https://www.instagram.com/p/B0UUgrMBSk0/

https://www.instagram.com/p/BvM1D-JlSP9/

https://www.instagram.com/p/Bn61t5gAZx3/

Súvisiace články

Najčítanejšie