Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ani Kucherenko nebola vždy chudá: Dôkaz, ako sa jej podarilo zhodiť 8 kíl a udržať si štíhlosť!
Zdielať na

Ani Kucherenko nebola vždy chudá: Dôkaz, ako sa jej podarilo zhodiť 8 kíl a udržať si štíhlosť!

Zdroj: Instagram

Dnes Silvia Kucherenko ohuruje ultraštíhlou postavičkou, ktorú by jej mohla závidieť nejedna modelka. Nebolo tomu vždy tak. Tu je dôkaz!

Pre niektorých je príliš štíhla, pre iných má dokonalé krivky. Dôležité je, že atraktívna blondína je spokojná sama so sebou. Verili by ste, že nie vždy tomu bolo tak?

​Silvia sa na Instagrame pochválila fotkou z minulosti, kedy mala o osem kilogramov viac a ten rozdiel bije do očí. Pri výške 172 centimetrov vážila len 56 kilogramov, mala naozaj zvodné ženské krivky, no o nejakej nadváhe rozhodne nemôže byť reč. "Tak tú máte ten rozdiel 56 kg a 48 kg... Niekomu sa páčia kyprejšie tvary a mne sa zase páči štíhlosť... Na foto v červených šatách som jedla ako “kamión” fakt ... a dnešná aktuálna Silvia si radšej o 23:00 koláč nedá. Je to aj o disciplíne a pevnej vôli...," priznala blondína. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak tú máte ten rozdiel ... 56kg a 48kg ... niekomu sa páčia kyprejšie tvary a mne sa zase páči štíhlosť ... ? na foto v červených šatách som jedla ako “kamión” fakt ... a dnešná aktuálna Silvia si radšej o 23:00 koláč nedá .. je to aj o disciplíne a pevnej voli .. je to ako keď ma niekto sklame .. stačí len raz ... druhýkrát sa mu to už nepodarí ...ps : nezabúdajme , že každému sa páči niečo iné .. nechcite sa každému zapáčiť to sa nedá , podstatné je , keď sa vy samé cítite fajn , tak je to ok ❤️s hlavne nemám rada , keď niekto “tlačí” názor do hláv , kto má ako vyzerať ... každý nech vyzerá ako mu je dobre ako chce ...a hlavne ak ste smutné, alebo máte stres nezajedajte ho ... radšej si zacvičte ?

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Kucherenko “SISAA” (@official_silviakucherenko),

Zdá sa, že Silvia rokmi vylepšila svoj jedálniček, vzdala sa neskorej večere a kilá išli dole. POmohlo by to aj vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie