Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ženy napodobňujú nový účes Beyoncé: Táto finta vás ihneď omladí a dodá sexepíl
Zdielať na

Ženy napodobňujú nový účes Beyoncé: Táto finta vás ihneď omladí a dodá sexepíl

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia milujú nielen jej dokonalý hlas, ale rovnako aj jej prirodzenú krásu a cit pre módu. Odkedy ukázala svoj nový letný účes, mnoho žien sa rozhodlo pre rovnakú zmenu.

Beyoncé je známa tým, že často a rada mení účesy, aj keď niekedy je ťažké rozoznať, či ide o jej skutočné vlasy alebo len o parochňu.

Raz bohaté kučery, inokedy vyžehlené, či vypnuté do vysokého konského chvosta. Isté je, že Beyoncé má vždy skvelé vlasy a pristane jej snáď úplne každý účes.

;

Ideálna zmena na leto

Najnovšou vlasou zmenou sa pochválila pred pár dňami na Instagrame a nadšené ženy sa jej trikom okamžite inšpirovali. Beyoncé ukázala jemne zvlnené dlhé vlasy rozdelené na cestičku.

Kým väčšina jej vlasov je gaštanovo hnedá, pramene popri tvári si nechala výraznejšie, ale pritom veľmi rafinovane presvetliť.

https://www.instagram.com/p/ByW2zBcgism/?utm_source=ig_embed 

„Tzv. "money pieces," sú pramene zosvetlených vlasov, ktoré prirodzene prechádzajú popri tvári a nanášajú sa pomocou techniky balayage,“ vysvetlil Jack Howard, odborník na túto metódu farbenia.

„Milujem túto techniku, pretože dokáže žene zvýrazniť tvár, rozjasní pleť, vlasom dodá opticky väčší objem a uberie aj niekoľko rokov,“ zhrnul hneď niekoľko pozitív odborník na krásne vlasy.

Ak chcete byť v lete viac sexi, pokojne sa inšpirujte účesom Beyoncé aj vy. Uvidíte, čo všetko dokáže pár svetlých pramienkov okolo tváre.

https://www.instagram.com/p/ByW2dkcAlBc/

Súvisiace články

Najčítanejšie