Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Beauty vychytávka, ktorú ocenia mnohé ženy: Je smiešna, no vyrieši váš problém!
Zdielať na

Beauty vychytávka, ktorú ocenia mnohé ženy: Je smiešna, no vyrieši váš problém!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Aj vám sa už stalo, že ste si spravili perfektný mejkap, ale potom ste zistili, že by sa vám pred odchodom zišla ešte sprcha? Táto pomôcka vás zachráni práve v takejto chvíli!

Dať si poriadnu sprchu, aby ste vyrazili z domu svieže a nezničiť si pritom starostlivo nahodený mejkap, je hotové umenie, súhlasíte? Presne na tento účel bola navrhnutá novinka, ktorá vám pri sprchovaní ochráni tvár a vaše líčenie zostane nepoškodené.

Smiešne, ale účelné

Produkt s názvom Showrshield je skutočne geniálnym nápadom a neslúži iba na to, aby vám ochránil mejkap pri sprchovaní. Jeho výrobcovia prezradili, že sa rovnako osvedčil napríklad po rôznych operáciách a zákrokoch na tvári, kedy musia byť tieto miesta ochránené pred namočením.

Ochranný štít je priehľadný a pevne pripevnený na čelenku, takže si ho pred sprchovaním stačí len nasadiť na hlavu a vzadu upevniť, aby vám nespadol. Ktovie, možno ho niektoré dámy budú využívať aj na ochranu mejkapu pri silnom daždi, uvidíme.

Kryt na tvár predáva spomínaná značka za necelých 12 libier. Brali by ste takúto vychytávku do kúpeľne aj vy alebo je to podľa vás zbytočnosť?

https://www.instagram.com/p/Br-4DuRAlyG/

https://www.instagram.com/p/BrVpIawARLB/

Súvisiace články

Najčítanejšie