Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO si mohla odpustiť! Krásna Peštová schytala za túto fotku poriadnu kritiku
Zdielať na

TOTO si mohla odpustiť! Krásna Peštová schytala za túto fotku poriadnu kritiku

Zdroj: Profimedia

Haberova láska má aj dva roky pred päťdesiatkou krásnu tvár a telo mladice, napriek tomu si občas zverejňované fotky upravuje. Naposledy jej to s retušou tak trochu nevyšlo, čo ľudia okamžite zaregistrovali.

Topmodelka Daniela Peštová vyzerá v 48 rokoch a po troch pôrodoch neskutočne dobre. Žiaľ, ani ona neodolala skrášľujúcim aplikáciám na sociálnych sieťach, hoci to vôbec nepotrebuje. Výsledok je skôr na smiech, súhlasíte?

Chcela byť krajšia, teraz sa jej smejú

Daniela Peštová na svojej postave skutočne drie, denne cvičí, dodržiava striedmu stravu, nepije alkohol. Napriek tomu, že nemá problém zverejňovať fotografie bez mejkapu, niekedy si aj ona na sociálnej sieti pomáha aplikáciami, ktorými si čo to vylepší a „vyžehlí“ nedostatky.

Jedna z posledných fotografií sa jej pri úprave trochu vymkla z rúk. Odhalené bruško je bezchybné, tvár a ruky tiež, ale čo ten zvráskavený krk? Buď to nezvládla aplikácia, ktorú použila, alebo si to Daniela jednoducho nevšimla. Na prvý pohľad to vyzerá, ako keby si hlavu nasadila na cudzie telo. Prešľap si všimli aj niektorí jej fanúšikovia. "Toto je retuš ako blázon. Ste krásna, nepotrebujete to," odkázal jej jeden z fanúšikov.

https://www.instagram.com/p/Bw-DXM9lLMv/ 

Photoshop používa pri zverejňovaní fotografií väčšina celebrít, no my si myslíme, že Daniela to skutočne robiť nemusí. Je stále prirodzene krásna a dokonca jej jemné vrásky dodávajú charizmu a ženskosť, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/BxHlBVGlAkx/

https://www.instagram.com/p/Bw7IqHAlrTx/

https://www.instagram.com/p/Bwb_3i7Fi1A/

https://www.instagram.com/p/BvzAq7TFr-C/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie