Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
FOTO dokonale krásnej tehuľky je len ilúzia: TAKTO naozaj vyzerám!
Zdielať na

FOTO dokonale krásnej tehuľky je len ilúzia: TAKTO naozaj vyzerám!

Zdroj: instagram @kristina.tormova

Neverte všetkému, čo vidíte na sociálnych sieťach! Dôkazom je aj fotka Kristíny Tormovej, ktorú herečka sama ukázala, ako naozaj vyzerá v súkromí a nie ako sme si na ňu zvykli v jojkárskom seriáli Som mama.

Kým väčšina žien sa na verejnosti a sociálnych sieťach snaží ukázať v čo najlepšom svetle, sú aj také, ktoré nemajú problém odhaliť to, ako naozaj vyzerajú. Jednou z nich je aj Kristína Tormová.

Populárna herečka a spisovateľka je dôkazom, že netreba veriť všetkým tým dokonalým fotkám na sociálnych sieťach, keďže väčšia z nich je len ilúzia a so skutočnosťou má veľmi málo spoločného! Mnohí ju totiž poznajú z rôznych seriálov, najmä s jojkárskeho Som mama, kde aj v pokročilom štádiu tehotenstva vyzerala takmer vždy perfektne. No ten „televízny“ obraz Kristíny sa líši od reality, tu je dôkaz!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@alexkinova , urob mi takú naozajstnú fotku. Nech mi každý nepíše, že som krásna, nech som navždy tehotná, lebo mi to svedčí, alebo také: bože, keby som ja takto vyzerala v tehotenstve. (akože ďakujem veľmi, ale je mi to čudné) Lebo, Alex, ty vieš, že je tak naozaj nevyzerám, ako ma dokážeš odfotiť. Dobre? Odfoť normálnu mňa, tak ako sa fotím sama ? Vtedy onehdá som prišla z cukrovkového testu. Bolo 12 hodín a ja som okrem tej glukózy nič nejedla. Bola som dopichaná, bolo mi blivno a tak som pri fotení mohla byť sama sebou. ?? Vlasy som si umyť nestihla. @som.macoch zavadzal a ja mám konečne úplne normálnu fotku. Nie som na nej smutná. Takto som normálne. Ja. My. Či kto všetko ??????

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Kristína svojou úprimnosťou a nadhľadom dvíha seba vedomie mnohým ženám aj mamičkám, preto jej dávame palec hore.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?? #radodajka #radodajky #kazičkyradosti #strachovyrábačky #mamovanie ...materiál na blog.

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Súvisiace články

Najčítanejšie