Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mali by ste dosť odvahy na to, čo urobila Zuzanita? Jej FOTKA spôsobila ošiaľ
Zdielať na

Mali by ste dosť odvahy na to, čo urobila Zuzanita? Jej FOTKA spôsobila ošiaľ

Zdroj: TV JOJ

Prsnatá jojkárska hviezdička si nedávno prešla drsným rozchodom so snúbencom. A ten ju nakopol k tomu, aby za svojím starým životom urobila hrubú čiaru. Nikto nečakal, že práve takto!

Super vyzerá, je vtipná a desiatky mužov jej ležia pri nohách. Sexi Zuzanita sa však zamilovala do toho nesprávneho.

Je to len pár dní, čo sa s tajomným snúbencom rozišla, keď zistila, že jej bol neverný. Hoci to atraktívnou blondínou zamávalo, zároveň ju to nakoplo k tomu, aby konečne urobila vo svojom živote zásadnú zmenu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#photooftheday #girl #body #instagood #instamood #redhair #picoftheday #photography #sunday #happy #hair

Príspevok, ktorý zdieľa zuzana zilincikova ?? (@z.u.z.a.n.i.t.a),

„Keď sa zamýšľate nad tým, ako zmeniť na sebe niečo, aby ste boli lepšou osobou a ľudia vás brali vážnejšie, tak skôr či neskôr nájdete odpoveď... Budete robiť a rozprávať, ako sa od vás očakáva... Ja som začala u seba zmenou farby vlasov, aby som ešte viac poburovala zakomplexovaných. Už mi blond a názor ľudí, že som sprostou blondínkou poriadne liezol na nervy!! Nehovorím, že farba vlasov ukáže vašu inteligenciu, no chcela som už zmenu... A keď, tak už po riadnu,“ priznala na Instagrame Zuzanita.

Na takúto zmenu sa mohla podujať už dávno! Sýtočervené vlasy jej neskutočne seknú a vyzerá v nich oveľa zaujímavejšie a zvodnejšie. Aj jej fanúšikovia si zmenu nevedia vynachváliť.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie