Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Poznáme tajomstvo jej bezchybnej pleti: Meghan si robí túto domácu masku
Zdielať na

Poznáme tajomstvo jej bezchybnej pleti: Meghan si robí túto domácu masku

Zdroj: Profimedia

Hoci si vojvodkyňa zo Sussexu môže dovoliť tú najkvalitnejšiu kozmetiku a rôzne skrášľovacie procedúry, najviac verí sile prírodných surovín. Vyskúšajte to tiež!

Odkedy sa Meghan Markle stala členkou kráľovskej rodiny, mnohí ľudia ju kritizujú, a to najmä preto, že za oblečenie a módne doplnky míňa obrovské peniaze.

Čo sa týka starostlivosti o svoju pleť, tak tam zrejme míňa menej. Viac ako drahým produktom totiž verí účinkom prírodných surovín. Jej recept na najobľúbenejšiu pleťovú masku, ktorú pravidelne používa, si môžete vyskúšať aj vy.

Domáca pleťová maska podľa Meghan

Táto kombinácia surovín je skvelou voľbou na raňajky, ale nebojte sa vyskúšať ju aj na vašu pleť. Zbavíte ju odmumretých buniek, póry sa stiahnu a pokožka bude hladká a perfektne vyživená.

Budete potrebovať:

  • 2 PL jemných ovsených vločiek
  • 1 PL kokosového oleja
  • 1 PL medu

Postup:

Ovsené vločky zalejte trochou prevarenej vody, pridajte kokosový olej a med a vymiešajte na kašičku. Masku nanánašajte na čistú pleť, nechajte pôsobiť aspoň 20 minút a opláchnite vlažnou vodou.

Profimedia

Ďalšie tipy

Okrem masky z ovsených vločiek si Meghan obľúbila aj masku z kokosového oleja a orientálnej kurkumy. Medzi produkty, na ktoré nedá dopustiť patrí aj austrálsky tea tree olejček, ktorý má vždy po ruke.

Súvisiace články

Najčítanejšie