Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nechala si zväčšiť pery, teraz to ľutuje: Takú hrôzu nečakala ani v najhoršom sne!
Zdielať na

Nechala si zväčšiť pery, teraz to ľutuje: Takú hrôzu nečakala ani v najhoršom sne!

Zdroj: facebook

Tento zákrok patrí dnes už bežné skrášľovacie procedúry, no žiaľ neznamená to, že ho dokáže každý urobiť dobre. Tento prípad je varovaním, aby ste sa zverovali do rúk vždy iba overeným odborníkom!

Kerry Miles je v Británii známa najmä ako živá Barbie a každou ďalšou operáciou sa jej snaží priblížiť.

Kerry túži vyzerať čo najlepšie, preto sa už nechala vylepšiť mnohými zákrokmi, za ktoré vyhodila v prepočte viac ako 150-tisíc eur. K dokonalej Barbie podľa nej patria aj pekné plné pery, preto sa rozhodla, že si ich nechá opäť zväčšiť. Na tento “bežný” zákrok však poriadne doplatila. 

Fabebook

Tak toto trošku nevyšlo…

35-ročná žena, ktorá je matkou dospievajúcej dcéry, sa objednala na úpravu pier do kliniky, ktorú si predtým preverila na internete. Keďže mala samé pozitívne referencie, nemala žiadne pochybnosti.

Keď však prišla na miesto, začala mať zvláštny pocit. Škaredý ošarpaný dom, okolo ktorého behal voľne pustený pes nepôsobil dôveryhodne, ale stále myslela na to, že zákazníčky, ktoré tam boli, odchádzali spokojné.

“Nepôsobilo to tam veľmi čisto a hygienicky, ale túžila som po tom zákroku a verila som dobrým referenciám,” opisuje mladá žena.

Zdalo sa jej zvláštne, keď jej doktor povedal, že zmes na výplň pier je zmiešaná s viacerými ingredienciami, vrátane detského oleja, ale dôverovala mu.

Krátko po zákroku začala mať nepríjemné pocity. Pery ju šialene pálili a začala cítiť poriadnu bolesť. Keď sa uvidela v zrkadle, neodvážila sa ani opustiť byt! “Moje pery vyzerali ako kus surového mäsa!” dodala s hrôzou.

Profimedia

​Keď sa sťažovala na klinike, povedali jej, že je to bežná reakcia a že má piť viac vody a pery si masírovať. Ona je však presvedčená, že jej pery vyplnili iba čistým olejom, čo jej spôsobilo túto príšernú reakciu, z ktorej sa zotavovala veľmi dlho.

Profimedia

Napriek tomu, že za nevydarený zákrok vyhodila 250 dolárov, po úplnom zahojení sa ho chystá zopakovať. Tentokrát si však dvakrát rozmyslí, komu sa zverí do rúk!

Facebook

 

Súvisiace články

Najčítanejšie