Skoro jasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Žena sa zbavila celulitídy: Prezradila, čo naozaj zaberá
Zdielať na

Žena sa zbavila celulitídy: Prezradila, čo naozaj zaberá

Zdroj: Instagram

Pri pohľade na Sarah a jej vypracované telo by ste nikdy nepovedali, že táto atraktívna blondínka mohla niekedy bojovať s celulitídou. Opak je pravdou.

Sarah má 25 rokov a dnes je v Austrálii vychytenou fitnes trénerku a výživovou expertkou. Nie vždy však tomu bolo tak!

V minulosti bojovala s výraznou celulitídou. Dokonca to bolo natoľko zlé, že odmietala nosiť krátke nohavice, lebo sa za svoje stehná hanbila. Jedného dňa si povedala dosť a svoj životný štýl úplne zmenila. Začala cvičiť, zdravo sa stravovať, čo sa odrazilo aj na jej postave. Po celulitíde dnes nie je ani stopy. Navyše Sarah podrobne opísala, čo robila, aby sa pomarančovej pokožky zbavila.

 Sarah s celulitídou a dnes

Instagram

​Cvičenie

Veľké zlepšenie na sebe zbadala, keď začala behávať alebo stavila na rýchlu chôdzu. Vďaka týmto aktivitám chudnete, takže sa celulitída pomaly mizne. Super sú aj rôzne drepy alebo špeciálne cviky na fit lopte.

Instagram

​Pitný režim a jedlo

Piť veľa vody je úplný základ! Voda odplavuje z tela škodliviny. Denne by ste jej mali vypiť aj tri litre a najlepšie je začať hneď ráno nalačno. Čo sa týka jedla, nemusíte držať diétu, no na vyprážaný rezeň by ste mali na istý čas zabudnúť. Prednosť by mali dostať zdravšie jedlá, ktoré vám pomôžu a podporia tvorbu kolagénu, prekrvenie, dodajú telu minerály. Stavte na ananás, rôzne bobuľovité ovocie, špenát, orechy, uhorku, melón, chudé mäso a ryby. Jedlá Sarah nájdete aj na jej instagramovom profile.

Instagram

​Masírovanie na sucho

Na túto metódu nedajú dopustiť ani Japonky. Každý večer pred spaním si masážnou kefou premasírujte miesta, kde máte celulitídu. Robte tak aspoň 10 minút a potom sa osprchujte. Práve takouto metódou pomôžete prekrviť postihnuté partie.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie