Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najväčšie mejkap trendy tohto roka: Ktorý z nich sa odvážite vyskúšať?
Zdielať na

Najväčšie mejkap trendy tohto roka: Ktorý z nich sa odvážite vyskúšať?

Zdroj: pinterest.com

Nielen móda a účesy, ale trendy v líčení sa pravidelne menia. Tento rok rozhodne žiadna nuda nehrozí a milovníčky extravagantného líčenia si určite prídu na svoje.

Svetoví vizážisti a beauty blogeri sa tešia, pretože sa v mejkape môžu poriadne vyblázniť. Top trendy v líčení tento rok prajú tým, ktorí radi experimentujú a neboja sa odviazať. V pestrých trendoch si určite každý nájde niečo pre seba!

Hrubé čierne linky

Čierne očné linky sa v roku 2018 výrazne zmenili. Žiadne dokonalé a tenké tvary, momentálne fičia hrubšie a výraznejšie čiary, tie odvážne môžu vyskúšať aj drobné geometrické tvary v kútiku oka. 

pinterest.com

Rozmazaný rúž

Aj tento zvláštny trend je tu už nejaký čas a tento rok bude ešte populárnejší. Žiadne dokonalé nanášanie rúžu, absolútnym hitom sú pery, ktoré sú na okrajoch zľahka rozmazané. Čo poviete, vyskúšate?

pinterest.com

Glitre a trblietky

Čím trblietavejšie, tým lepšie! Najrôznejšie drobné trblietavé ozdoby sa z manikúry preniesli aj na očné okolie či dokonca pery. Na ples či večernú party ako stvorené. Nebojte sa ich!

pinterest.com

Golden girl

Zlatá v líčení je absolútnym hitom tohto roka. Je len na vás, či zvolíte očné tiene v zlatistých tónoch, do zlata môžete zafarbiť aj svoje obočie a trendom sú tiež rúže v tejto farbe, ktoré podčiarnite poriadnym leskom.

pinterest.com

​Metalický mejkap

Kovové odtiene, ktoré boli in aj minulý rok, zostávajú stále trendy. Ide o výrazný prvok, preto s ním pracujte len jemne. Buď si ho vo forme lesku naneste na pery, alebo ho použite ako očný tieň. Tie najodvážnejšie si môžu vyskúšať metalickú farbu aj na obočie, na večernej party určite zabodujete!

https://www.instagram.com/p/BS16q94jO24/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie