Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chcela sa pochváliť novými vlasmi, ľudia si všimli niečo iné: Vidíte to aj vy?
Zdielať na

Chcela sa pochváliť novými vlasmi, ľudia si všimli niečo iné: Vidíte to aj vy?

Zdroj: Facebook/Eliška Bučková

Modelka čakala pochvalu a obdiv, no namiesto toho sa do nej fanúšikovia nemilosrdne pustili. Pozrite sa, prečo!

Eliška Bučková (28) sa postavila pred zrkadlo a nechala sa odfotiť. Pôvodne mala byť fotografia zameraná na jej predĺžené vlasy, ale jej fanúšikov zaujalo úplne niečo iné. Jej kostnaté telo. Začali obávať, či opäť netrpí anorexiou, píše český Blesk.

"Víkend. Doma. Zrkadlo. Kto je na svete najkrajší. Uhni, nevidím. Dlhé vlasy. Predĺžené vlasy. Užívam si život," napísala pár hesiel Bučková k fotografii, na ktorej na seba hľadí v zrkadle. Chcela tak upozorniť na svoje predĺžené vlasy, lenže chvály sa jej nedostalo.

https://www.instagram.com/p/BeLdrZ0jaVp/?taken-by=eliskabuckova_official

"Bože, robte so sebou niečo. Je to nezdravé. Máte ručičky ako päťročné dievčatko. A tie kosti? Prepáčte, ale toto nie je pekné, dúfam, že to vidia ľudia, ktorých máte rada, a prehovoria vám do duše," zhrozila sa jedna žena nad Eliškinou vyziabnutou postavou. A nebola sama. "Krásna žena s krásnou dušou. Akurát ma vydesilo, ako opäť vyzerá. Veľmi slabé telo, kosti ... Bojím sa, aby sa jej choroba nevrátila," obávala sa ďalšia žena o jej zdravie.

Bučkovú to ale nerozhodilo a dotyčné osoby po svojom zotrela. "No, tak sa trošku ukľudníme. O mojich ramienkach a stavbe hornej časti tela sme sa rozprávali už minule. Tak klídek," odpovedala im v diskusii. Na svoje kostnaté telo je skrátka hrdá.

Facebook/Eliška Bučková

Súvisiace články

Najčítanejšie