Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Po týždňoch sa Meghan Markle objavila v spoločnosti: Hotová katastrofa!
Zdielať na

Po týždňoch sa Meghan Markle objavila v spoločnosti: Hotová katastrofa!

Zdroj: Profimedia.sk

Bolo to veľké prekvapenie! Meghan Markle sa totiž po dlhom čase objavila na charitatívnej spoločenskej akcii detskej nemocnice. A opäť sa jej podarilo byť stredobodom pozornosti, a to najmä vďaka týmto šatám!

Kým v minulosti sa princ Harry a Meghan Markle objavovali takmer vždy spoločne na rôznych akciách, teraz je všetko inak! Harry už niekoľko týždňov cestuje po svete a ukazuje sa zásadne sám. Meghan sa naopak stiahla z verejného diania. Prečo? 

Podľa neoficiálnych informácií by mal za všetkým stáť nový poradný tím Harryho, ktorý Meghan "odstavil", aby následníkovi trónu prinavrátili zašlú popularitu... Faktom je, že princov verejný imidž sa vylepšil a rastie aj jeho popularita. A po tej túži aj samotná Meghan, ktorá je u verejnosti mimoriadne neobľúbená. Aj preto si zrejme povedala, že prišiel čas, zavítať medzi ľudí...

Zaujala outfitom

Tá sa cez víkend objavila na charitatívnej akcii v Los Angeles na podporu detskej nemocnice. Ako to už u nej býva zvykom, nemohli ste ju prehliadnuť. Zvolila si totiž červené šaty s naozaj hlbokým výstrihom, ktoré jej však až tak nesedeli a deformovali postavu. Tmavovláska prekvapila aj strapatým účesom a minimalistickým mejkapom, takže celkovo pôsobila neupravene. Ľuďom najviac prekážali práve odvážne šaty, ktoré sa na akciu pre detskú nemocnicu vôbec nehodili. Boli príliš vyzývavé. Čo si myslíte vy?

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie