Skoro jasno
25°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Moderátorka na outfite šetrila: Aj šaty za 2 eurá môžu vyzerať super
Zdielať na

Moderátorka na outfite šetrila: Aj šaty za 2 eurá môžu vyzerať super

Zdroj: Profimedia.sk

Niektoré celebrity sa netaja tým, že občas zavítajú aj do sekáčov, kde si nakúpia zaujímavé kúsky. Známa česká fitnesska a moderátorka Hana Kynychová je jednou z nich!

Kynychová je veľmi populárna cvičiteľka a moderátorka v Česku, ktorá je častokrát ozdobou mnohých spoločenských akcií. Na nedávnej módnej prehliadke priznala, že s výberom svojho outfitu si veľké starosti nerobila a rozhodne naň neminula stovky eur. 

Zaujímavé inšpirácie na módne trendy nájdete aj v Nákupných maniačkach každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

​Svoje čierne saténové šaty totiž kúpila v šekáči a vyšli ju iba na 2 eurá! "Veľmi rada chodím do sekáčov. Dnes sa tomu hovorí udržateľnosť a po mne to udržia ešte moje dcéry, pretože dnes už máme všetky rovnakú veľkosť, a to dokonca aj čo sa týka topánok a požičiavajú si aj kabelky. Tieto šaty som si kúpila práve v sekáči za 50 korún (2 eurá, pozn.red.)," priznala pre český web super.cz

Šetrí kvôli novému bývaniu

Hanka totiž väčšinu svojich úspor vrazila práve do nového domu neďaleko Prahy, kam sa s rodinou presťahovala, takže na nejaké drahé módne výstrelky jej peniaze neostali. 56-ročná fitnesska je dôkazom, že aj v lacnom outfite sa dá zažiariť a nemusíte na šaty vždy míňať tisíce. Ako sa vám páči? 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie