Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Už ju nosíte? Trendy sukňa, ktorá by vám nemala chýbať v jesennom šatníku
Zdielať na

Už ju nosíte? Trendy sukňa, ktorá by vám nemala chýbať v jesennom šatníku

Zdroj: Instagram/modeblogg

S postupným ochladzovaním počasia už musíme nutne zmeniť aj svoj šatník. Ak by ste si na jesenné obdobie mali dokúpiť len jediný módny kúsok, určite stavte na túto sukňu!

Zahraniční módni guru a známe fashion blogerky ju už s obľubou nosia a v najbližších dňoch sa dostane na výslnie ešte viac. Reč je o elegantnej hnedej sukni, ktorá sa stala hitom a nosí sa v rôznych dĺžkach, materiáloch aj farebných odtieňoch, píše módny magazín elle.com.

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke! 

Hnedá je nová čierna 

Čokoládová, tmavo hnedá či kávová, to sú top odtiene na prichádzajúcu jeseň a špeciálne teraz sú trendy na sukniach. Možno vás to prekvapí, ale hnedá sukňa sa veľmi dobre kombinuje a vyzerá naozaj štýlovo s rôznymi doplnkami.  

Je len na vás, či si vyberiete dĺžku mini sukní, midi, alebo modely dlhé až na zem. Táto teplá farba sa výborne kombinuje s prírodnými farbami ako kaki zelená, oranžová alebo tehlová, vyskúšajte ju tiež spojiť s béžovou, bielou, svetlo modrou alebo broskyňovými odtieňmi. Zaujímavý outfit môžete docieliť aj v kombinácii s čiernou, stačí len skúšať! 

Nech sa páči niekoľko inšpirácii, ako rôzne môžete hnedú sukňu kombinovať!  

View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

Súvisiace články

Najčítanejšie