Skoro jasno
16°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Ewa Farna ohúrila ďalším sexi outfitom: Úplná dračica, píšu jej fanúšikovia
Zdielať na

Ewa Farna ohúrila ďalším sexi outfitom: Úplná dračica, píšu jej fanúšikovia

Zdroj: Profimedia.sk

Česká slávica je v poslednom období poriadne hot! V najnovšom outfite predviedla dokonalé nohy aj pozadie v kraťasoch a od ľudí získala stovky komplimentov. Pozrite sa, ako jej to sekne!

Populárna speváčka Ewa Farna (30) s príchodom tridsiatky vyzerá ako bohyňa a na svojich veľkolepých koncertoch sa nebojí vystaviť svoje ženské krivky na obdiv. Odkedy zmenila prístup k stravovaniu a prirodzene zhodila nejaké tie kilá navyše, je ešte odvážnejšia. Tentoraz sa poriadne odviazala na festivale v Hlučíne, kde provokovala na pódiu v krátkych kraťasoch, píše extra.cz. Niet divu, že sú z nej fanúšikovia na sociálnych sieťach úplne paf.

Ewa Farna má skutočne nabitý program. Na svojich vystúpeniach ponúka fanúšikom veľkolepú show ako nefalšovaná hollywoodska hviezda. Dvojnásobná zlatá slávica vo štvrtok vystúpila na festivale Štěrkovna Open Music, kde ohromila prítomných hostí nielen svojim fantastickým spevom, ale aj perfektnou vizážou.   

Ewa si obliekla zvodný top a kraťasy v sýto lososovom odtieni, ktoré doplnila bundičkou rovnakej farby a sieťkovanými silonkami. Keď potom pózovala počas fotenia, nebála sa vyšpúliť zadoček a predviesť nohy, ktoré v kombinácii so striebornými čižmami vyzerali prekliate sexi.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

K tomu slávna umelkyňa neustále srší pozitívnou energiou a osobitým humorom, ktorý jej zaručene pridáva na sexepíle. Fanúšikovia na jej Instagrame sú tak úplne vo vytržení z toho, aké snímky im Ewa nadeľuje. "Si krásna, Ewo. Nádherná žena s krásnym hlasom a telom," vysekla jej poklonu jedna z fanúšičiek. "Si dračica," pridal sa fanúšik Peter. "Ako wow," zasnene si povzdychol ďalší verný priaznivec.  

Nielenže Ewa vyzerá fantasticky, ale náramne sa jej darí aj úspešnej kariére. Cez víkend dokonca v Hradci Králové otvorila koncert svetovej megastar Eda Sheerana.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie