Polojasno
33°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Nemusíte ukazovať nahé telo a prsia, aby ste na červenom koberci zažiarili: Táňa Pauhofová v TOMTO opäť hviezdou festivalu
Zdielať na

Nemusíte ukazovať nahé telo a prsia, aby ste na červenom koberci zažiarili: Táňa Pauhofová v TOMTO opäť hviezdou festivalu

Zdroj: Profimedia.sk

Na filmovom festivale v Karlových Varoch mala premiéru novinka s názvom Vlny, ktorej hlavnou hrdinkou je práve Táňa Pauhofová. A tej sa opäť podarilo strhnúť na seba pozornosť!

Pre mnohé ženy je Táňa Pauhofová štýlovou módnou ikonou a keď sa objaví na nejakej spoločenskej udalosti, jej outfity vždy stoja za to! Inak tomu nebolo ani spomínanom festivale. 

​Táňa spoločne s kolegami prišli do Varov odpremiérovať filmovú novinku Vlny, v ktorej si zahrala hlavnú postavu. Mnohí boli zvedaví najmä na herečkin outfit, keďže Pauhofová sa na akcie vie vždy dobre obliecť a prezentuje na sebe rôzne zaujímavé kúsky prevažne od domácich návrhárov. Tentoraz jej voľba padla na ružové šaty od Borisa Kráľa, ktoré zahalili celé jej telo od hlavy až po päty. O herečke je známe, že dáva prednosť kvalitným značkám a rôznym módnym výstrelkom sa vyhýba a dokázala to aj tentoraz. Na červenom koberci patrila medzi najelegantnejšie oblečené herečky. Ako sa vám páči?

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Najčítanejšie