Jasno
24°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Videli ste Renátu Názlerovú, ako teraz vyzerá? Chudšia nikdy nebola!
Zdielať na

Videli ste Renátu Názlerovú, ako teraz vyzerá? Chudšia nikdy nebola!

Zdroj: Profimedia

Takmer celý život držala rôzne diéty a snažila sa schudnúť, no nič u nej akosi poriadne nefungovalo. Až teraz sa jej podarilo zhodiť viac ako 35 kíl a vyzerá ako iný človek!

Niekdajšia populárna tvár televízie JOJ Renáta Názlerová je hrdá moletka a svojím prístupom k životu dodáva sebavedomie mnohým ženám. Tmavovláska sa rozhodne nemieni skrývať pred svetom len preto, lebo má pár kíl navyše.

​Aj ona si však pred vyše rokom povedala, že s kilami zatočí a najmä kvôli zdraviu schudne. A to sa jej aj podarilo! Samotné chudnutie u nej naštartovali práve špeciálne injekcie, vďaka ktorým zhodila desiatky kíl. "Sú na predpis a pichajú sa raz denne, ráno. Užívam ich s prestávkami rok. Účinok sa prejavuje tak, že človek má hlad, ale nemá chuť... Viem sa lepšie kontrolovať...Stačí zjesť málo a hneď sa dostaví pocit nasýtenia," priznala Názlerová. Spomínané injekcie však už dávno neužíva a napriek tomu ďalej chudne. Za rok aj pol zhodila viac ako 35 kilogramov, čo je na tmavovláske aj poriadne vidieť! Dokonca sa zbavuje aj svojho starého oblečenia, ktoré jej jej veľké, takže ho aktuálne na sociálnych sieťach predáva.. 

V minulosti bola viditeľne oblejšia...

Súvisiace články

Najčítanejšie