Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vyskúšala si štýlové džínsové kraťasy, TOTO nečakala! Puknete od smiechu, ako v nich vyzerá
Zdielať na

Vyskúšala si štýlové džínsové kraťasy, TOTO nečakala! Puknete od smiechu, ako v nich vyzerá

Zdroj: Profimedia

Sexi krátke nohavice sa rozhodne nestanú súčasťou jej šatníka, no mnohým v nich vylepšila náladu na počkanie. Pozrite sa, ako sa do nich natlačila!

Sam Ramsdell je známa tým, že je zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov ako žena s najväčšími ústami, no preslávila sa aj ako komička. Na sociálnych sieťach rada predvádza, ako na postave bežnej ženy, akú má ona, vyzerajú rôzne trendy módne kúsky, píše Daily Star.

Sam si tentokrát vyskúšala úsporné džínsové kraťasy, ktoré boli nielen extrémne krátke, ale na malinkom kúsku látky mali tiež veľa otvorov a dier. Komička si najskôr vyskúšala menšie číslo, ale to jej absolútne nesedelo, tak si zvolila veľkosť XL.  

TikTok/Sam Ramsdell

Do kraťasov sa síce natlačila, ale takmer pukla od smiechu, rovnako, ako tisíce jej fanúšikov, ktorí pri pohľade na ňu doslova vybuchli a priznali, že sa asi v živote tak dobre nenasmiali.  

No uznajte, na koho takéto kraťasy ušili?  

@samramsdell5 Replying to @Brittney walmart youll be hearing from my lawyers ?? #fashiontiktok #tryonhaul #summerlooks ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos - HarmonicoHCO

Súvisiace články

Najčítanejšie