Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ani červené, ani biele: TOP trendom medzi doplnkami sú TIETO pančucháče
Zdielať na

Ani červené, ani biele: TOP trendom medzi doplnkami sú TIETO pančucháče

Zdroj: unsplash/oleg-ivanov

Po nadšení z červených, gaštanovo hnedých a bielych pančucháčov sa na scéne objavila ďalšia farba. Pozrite sa, ako skvelo sa sa dajú kombinovať!

Ak ste tipovali, že ide o sivé, ,alebo ak chcete, šedé pančucháče, máte pravdu. Šedé pančuchy sú skvelou možnosťou ako ozvláštniť outfit, čo predviedli módni dizajnéri v rámci fashion weekov.

Miu Miu a Fendi sú dve z mnohých značiek, ktoré tento variant zaradili do svojich kolekcií na sezónu jeseň - zima 2024/2025. Zatiaľ čo Kim Jones u Fendi zvolil kombináciu šedých pančucháčov k minišatám s rolákom, Miuccia Prada prišla s kombináciou bielej saténovej košele a kratučkej koženej bundy, píše magazín vogue.es.  

Profimedia

Kým veľký boom sivých pančúch ešte len príde, niektoré modelky či módne influencerky ich už s obľubou nosia, medzi nimi napríklad aj modelka Elsa Hosk, ktorá nimi skvelo doplnila business kostým s oversized sakom s výraznými ramenami.  

Aj podľa ďalších hostí na prehliadkach sa práve šedé pančuchy ukazujú ako ideálny spôsob, ako dať kostýmu novú energiu. Platí to tak pri neformálnom stylingu s tričkom, ako aj pri formálnom vzhľade s košeľou a svetrom. Ďalším z tipov sú strieborné mokasíny alebo lodičky, ktoré dodajú outfitu šmrnc. 

Nech sa páči niekoľko inšpirácii, ktoré vás presvedčia, že sivé pančuchy môžu vyzerať s vhodnými kúskami absolútne perfektne!   

View this post on Instagram

A post shared by Elly McGaw (@ellymcgaw)

View this post on Instagram

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Súvisiace články

Najčítanejšie