Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Helena Vondráčková bola ozdobou Českého plesu: TIETO šaty jej ubrali aj 20 rokov
Zdielať na

Helena Vondráčková bola ozdobou Českého plesu: TIETO šaty jej ubrali aj 20 rokov

Zdroj: Profimedia

Brány pražského Obecného domu ožili ďalším ročníkom opulentného Českého plesu a ani tento rok nechýbalo veľké množstvo známych tvárí, medzi nimi aj očarujúca spevácka legenda.

Pri pohľade na Helenu Vondráčkovú je naozaj ťažké uveriť, že táto dáma má už 76 rokov. Energická a vždy usmiata speváčka bola ozdobou tohtoročného Českého plesu. Elegantnou róbou a dokonalým stylingom bez problémov zatienila aj o polovicu mladšie krásky.

Helena Vondráčková na plese vystupovala v sprievode kapely Charlie Band a všetci prítomní išli na nej oči nechať.  

Česká spevácka diva stavila na asymetrické šaty z dielne známej návrhárky Tatiany Kovaříkovej, píše český portál lifee.cz  Ako vždy vyzerala dokonale a ružová róba s padajúcim pravým ramienkom jej dokonca uberala pekných pár rokov. Svoju štíhlu postavu speváčka ešte umocnila vďaka ružovému prepásaniu v oblasti bruška.  

Profimedia

Plesovú róbu Helena doplnila striebornými črievičkami s uzavretou špičkou a tiež striebornou listovou kabelkou. Svoje blond vlasy si nechala speváčka vyfúkať do objemných vĺn smerom von z tváre. Dokonalý styling Vondráčkovej je perfektným dôkazom toho, že aj ženy po sedemdesiatke môžu vyzerať očarujúco a nemusia si vyberať iba róby v tmavých farbách.   

Ako sa Helena Vonráčková v ružovej róbe páči vám? Zmenili by ste na nej niečo?   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie