Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Verešová na Česko-Slovenskom plese poriadne prekvapila: TAKÉTO šaty doteraz nepredviedla!
Zdielať na

Verešová na Česko-Slovenskom plese poriadne prekvapila: TAKÉTO šaty doteraz nepredviedla!

Zdroj: Profimedia

Andrea Verešová býva pravidelne ozdobou rôznych spoločenských akcií a vďaka hriešne sexi róbam na seba vždy strhne všetku pozornosť. Tentokrát výberom šiat poriadne prekvapila a predviedla model, aký sme na naj asi ešte nevideli!

Známe tváre zo šoubiznisu, kultúry či športu z oboch krajín sa zišli do pražského Obecného domu, aby si užili večer plný hudby, tanca a zábavy. Ako informoval český portál extra.cz,10. ročník Česko-Slovenského plesu mal daný dress code a to “Black Tie”. Zatiaľ čo u mužov to znamená obliecť si smoking, ženy mali zvoliť dlhé večerné šaty.

Jubilejný ročník tohto plesu si nenechala ujsť ani slovenská kráska Andrea Verešová (43) s manželom a práve na výber jej šiat boli mnohí najviac zvedaví, keďže minulý rok sa predviedla v extrémne odvážnej róbe, ktorá viac odhaľovala ako zahaľovala.  

Andrea tentokrát výberom plesových šiat poriadne prekvapila. Hoci opäť pochádzali z dielne  jej dvornej módnej návrhárky Jany Pištejovej, farbou aj štýlom boli úplne odlišné od tých predchádzajúcich.

"Zelenú som nikdy nemala, je to premiéra. Tento rok je to decentnejšie," okomentovala svoje šaty Verešová a dodala, že šperky sú jej staršia bižutéria a prsteň je od Gismondi.   

Predpokladáme, že niektorí zostali pri krásnej modelke sklamaní, keďže toho skutočne veľa neukázala, no mnohí ocenili, že naopak dokázala, že hviezdou večera môže byť aj tak!   

Ako sa Andrea Verešová páči vám? Svedčia jej takéto šaty?  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie