Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V Nákupných maniačkach zabojuje aj táto prsnatá Slovenka: A ženy sú z nej nadšene!
Zdielať na

V Nákupných maniačkach zabojuje aj táto prsnatá Slovenka: A ženy sú z nej nadšene!

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

V populárnej módnej šou sa už objavilo niekoľko známych žien. Jednou z nich bude čoskoro aj slovenská playmate Lela Ceterová!

Slovenská playmate Lela Ceterová sa preslávila najmä talianskym manželstvom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom, ale aj početnými plastikami a skrášľovacími zákrokmi. Najnovšie ju čoskoro uvidíte aj v Nákupných maniačkach

Hľadáte zaujímavý outfit? Inšpirujte sa v Nákupných maniačkach každý pracovný deň od 15.50 na JOJ. 

​Lela má svojský štýl a potrpí sa na luxusné kúsky. Rada a často nosí rôzne vyzývavé modely, pre ktoré bola v minulosti už veľakrát terčom kritiky. "Chúdence deti...keď im budú spolužiaci ukazovať fotky polonahej matky. Lelo, mala by ste sa prezentovať ako dáma, ale od tej máte naozaj veľmi ďaleko..." reagovali v minulosti ženy na jeden z jej sexi outfitov. Atraktívna blondína si však z nich ťažkú hlavu nerobí o oblieka si to, v čom sa dobre cíti. Hoci jej štýl mnohé neznášajú, stále je tu veľa žien, ktoré ju považujú za svoj vzor. A práve tie sú nadšené, že časť zo svojho šatníka ukáže práve v spomínanej šou. "Krásna, presne tento štýl a už žiadny iný," odkázali jej. Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie