Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zrelá modelka ukazuje, že krása a štýl nesúvisia s vekom: Ani na takéto šaty nie som stará!
Zdielať na

Zrelá modelka ukazuje, že krása a štýl nesúvisia s vekom: Ani na takéto šaty nie som stará!

Zdroj: TikTok/fionalambertofficial

Je úspešnou módnou influencerkou a modelkou sa dokonca stala až v šetdesiatke. Táto žena módu jednoducho miluje a nevidí dôvod, prečo by si nemohla obliekať to, čo sa jej páči!

Šestdesiatnička Fiona Lambert pravidelne povzbudzuje ženy k tomu, aby sa nevzdávali vecí, ktoré rady nosia iba kvôli pribúdajúcemu veku. Sama je perfektným príkladom toho, že štýlová a sexi môže byť každá jedna bez ohľadu na to, koľko má rokov, píše The Sun.

Keď Fiona nedávno zverejnila video, v ktorom si oblieka sexi červené šaty na ramienka, nečakala, že sa pod ním spustí taká búrlivá debata. Kým niektoré ženy jej vyjadrili obdiv, že v šesťdesiatke takto senzačne vyzerá, ďalšie vyjadrili názor, že v jej veku už nie je pekné ani vhodné nosiť také odhalené šaty.    

TikTok/fionalambertofficial

S podobnými názormi sa Fiona stretáva pravidelne, a to je presne dôvod, prečo sa snaží dokazovať opak a povzbudzuje k tomu aj svoje fanúšičky.   

„Že v  60-ke nemôžete nosiť šaty na ramienka? Ale áno, môžete, sledujte ma! “ napísala k videu v červených šatách, ktoré sa stalo okamžite virálne.   

Hlavným cieľom influencerky je povzbudiť ostatné ženy v zrelom veku, aby zostali aktívne a užívali si život aj proces starnutia. Wau, super inšpirácia, čo poviete?  

@fionalambertofficial #dress #partydress #reddress #ageisjustanumber ♬ My Way - Ava Max
@fionalambertofficial Spoilt for choice @silkfred - I went for green ? #party #partydress #olderwomen #style #dress ♬ original sound - Fiona Lambert

Súvisiace články

Najčítanejšie