Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dokonalá Femme fatale: Penelope Cruz bola v ručne zdobených šatách hviezdou večera
Zdielať na

Dokonalá Femme fatale: Penelope Cruz bola v ručne zdobených šatách hviezdou večera

Zdroj: Profimedia

Táto populárna španielska herečka zreje ako víno, čím je staršia, tým je krajšia! No povedzte, povedali by ste, že už o chvíľu oslávi okrúhlu päťdesiatku? V tejto nádhernej róbe bola neprehliadnuteľná.

Penélope Cruz (49) sa zúčastnila 38. ročníka udeľovania filmových cien Goya v Španielsku a svojim dokonalým zjavom a dych berúcou róbou na seba okamžite strhla všetku pozornosť. Na slávnostnom podujatí ju sprevádzal slávny režisér a osobný priateľ Pedro Almodóvar, informuje Daily Mail.

Španielska diva sa na červenom koberci predviedla v zaujímavých sexi šatách Chanel z exkluzívnej kolekcie Haute Couture jeseň-zima 2023/2024.  

Elegantné dlhé šaty vynikali ručne vyšívanými ružami a jahodami v odtieňoch čiernej, ružovej a modrej, ktoré zvýraznili postavu aj krásu tejto herečky.  

Profimedia

Na vytvorenie týchto výnimočných šiat bolo potrebných až 1 260 hodín a minulo sa na ne približne 367 000 vyšívaných prvkov. K šatám navyše pribudla veľká čierna tylová sukňa, ktorá model dokonale dotvorila, píše španielsky módny magazín elle.com/es/. 

Celkový look Penélope doplnila ešte šperkami od Chanel Haute Joaillerie a výsledok je naozaj WAU, čo poviete?  

Krásna španielska herečka síce tentokrát nebola nominovaná na žiadnu cenu, ale čo sa týka outfitu, rozhodne by bola vhodnou adeptkou na víťazku!   

View this post on Instagram

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Súvisiace články

Najčítanejšie