Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Absolútne dokonalá, zhodli sa fanúšikovia: Rita Ora ohúrila luxusným outfitom, nespustíte z nej oči
Zdielať na

Absolútne dokonalá, zhodli sa fanúšikovia: Rita Ora ohúrila luxusným outfitom, nespustíte z nej oči

Zdroj: Profimedia

Slávna britská speváčka veľmi dobre vie, ako zaujať a nebojí sa ani poriadne odvážnych outfitov, čo dokázala už niekoľkokrát. Pozrite sa, akým lookom zabodovala teraz!

Speváčka Rita Ora (33) veľmi rada predvádza svoju štíhlu postavu vo vyzývavom oblečení.

Nedávno sme písali o outfite, ktorý jej až tak nevyšiel a mnohí ho označili za vulgárny a nevkusný. Tentokrát však ohúrila dokonalou módnou kombináciou a bezchybnou vizážou, píše Daily Mail.  

Rita Ora opäť dokázala, že si s módou rozumie a tentokrát si vyslúžila iba samú chválu a komplimenty.  

Profimedia

Paparazzi nafotili hviezdnu speváčku ako opúšťa svoj hotel v Paríži, ktorý navštívila v rámci Fashion Weeku. Ora sa nahodila od hlavy po päty do kúskov talianskeho módneho návrhára Roberta Cavalliho, ktorého modely sa vyznačujú výstrednosťou a zároveň jednoduchosťou. Nielen jeho oblečenie, ale aj dámske a pánske doplnky obľubujú mnohé známe tváre.   

Zvonové nohavice so zvieracou potlačou skombinovala so zdobenou podprsenkou, ktorá poslúžila ako top a na to si obliekla dlhý kožuch z umelej kožušiny. Outfit ešte veľmi vkusne doladila šatkou a kabelkou v svetlo ružovej farbe a hnedými čižmami.  

Fanúšikovia sexi speváčky sa zhodli v tom, že úplnou čerešničkou na torte bol jej dokonalý mejkap a účes. Wau, tento look naozaj nemá chybu, čo poviete vy?   

Profimedia

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie