Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šaty hviezdnej speváčky sú ľuďom na smiech: Rita Ora chcela byť sexi, ukázala zdeformované prsia
Zdielať na
Top trendy

Šaty hviezdnej speváčky sú ľuďom na smiech: Rita Ora chcela byť sexi, ukázala zdeformované prsia

Zdroj: Profimedia

Slávna britská speváčka veľmi dobre vie, ako zaujať vzhľadom a väčšinou za svoje odvážne outfity dostáva množstvo komplimentov. Tentokrát jej to však podľa mnohých nevyšlo. Čo na jej šaty hovoríte vy?

Speváčka Rita Ora (32) má špecifický módny štýl, ktorý ju charakterizuje, no v poslednej dobe chodí viac vyzlečená ako oblečená a čoraz častejšie schytáva kritiku. Na akciu Forces For Change britskej mutácie magazínu Vogue dorazila v šatách, nad ktorými ľudia iba neveriacky krútili hlavami, píše Daily Mail.

Štýl tejto speváčky podľa mnohých jej fanúšikov už dávno nie je sexi, ale pôsobí často vulgárne a lacno a niektorí si dokonca myslia, že je to jej zúfalý spôsob, ako na seba upútať pozornosť.  

Šaty a outfity z priehľadných materiálov sú stále veľmi trendy a obľubuje ich aj Rita Ora. Presne takýto model si vybrala aj tentokrát. Úplne priehľadné šaty jej prsia iba čiastočne prekrývali kvetinové aplikácie, ktoré však boli nesúmerne rozložené a ešte aj v rôznych tvaroch. Výsledkom boli opticky zdeformované prsia, vyzeralo to, akoby mala jedno väčšie ako druhé a celkovo jej to zbytočne deformovalo postavu.  

Profimedia

Ľudia jej vyčítali, že si síce zahalila tvár, ale všetko ostatné vystavila na obdiv a jej celkový outfit tak vyzerá prvoplánovo a lacno.

Čo si o jej šatách myslíte vy?   

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Súvisiace články

Najčítanejšie