Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tieto čižmy sú TOP hitom jesene: Celebritné krásky a módne maniačky ich nosia ku všetkému
Zdielať na

Tieto čižmy sú TOP hitom jesene: Celebritné krásky a módne maniačky ich nosia ku všetkému

Zdroj: Profimedia

Pred pár rokmi spôsobila práve táto značka topánok hotovú revolúciu v obuvi a v rôznych nových prevedeniach sa neustále vracia na výslnie. Aktuálne sú obrovským hitom práve tieto čižmy, ktoré si obľúbili všetky milovníčky módy.

Zimné topánky či skôr snehule značky Ugg boli obrovským hitom a vo svojom botníku ich mala snáď každá módna maniačka a to aj napriek tomu, že dostali prívlastok “škaredé topánky.”

Sledujte obľúbenú módnu šou Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke! 

​Značka UGG opäť boduje

V rôznym úpravách a vylepšeniach sa im podarilo zabodovať už niekoľkokrát, nedávno sme písali o tom, že spomínaná značka ich ponúka dokonca ako papuče. 

Tohtoročná jeseň sa opäť bez ikonických topánok nezaobíde, aktuálne je totiž hot trendom nový model - UGG Dipper Boot, ktorý bol predstavený počas septembrového   New York Fashion Weeku, píše popsugar.co.uk.

View this post on Instagram

A post shared by UGG® (@ugg)

Podobne ako predchádzajúce kúsky, aj tieto čižmy majú hrubšiu a masívnejšiu podrážku, no nie sú už nízke, ale pokračujú úzkou látkou obopínajúcou lýtka, čo pripomína vytiahnuté ponožky.  

Na rozdiel od klasických UGG topánok, tieto sa vyznačujú väčšou farebnosťou a sú doplnené aj o zips. Gaštanová verzia má neónovo-oranžové pútko, zatiaľ čo čierna má na zadnej strane žltý štítok. Dipper je určite doteraz najtrendovejšia obuv značky. Aj keď je vynovená a štýlová, stále zostáva verná typickým prvkom UGG, ako je jej semišový materiál a priliehavá plyšová podšívka.  

Tieto jesenné čižmičky už s obľubou nosia známe milovníčky módy ako napríklad Lori Harvey, Emily Ratajkowski, či Cardi B a Natalia Bryant.  

Ako sa tento jesenný topánkový hit páči vám? Prijali by ste ich do botníka?  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by UGG® (@ugg)

View this post on Instagram

A post shared by Glue Store (@gluestore)

View this post on Instagram

A post shared by Daisy CC (@cyx110416)

Súvisiace články

Najčítanejšie