Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mirka z Nákupných maniačok radí ženám: Tieto topánky budú hitom! Kúpte si ich, kým ich nevypredajú
Zdielať na

Mirka z Nákupných maniačok radí ženám: Tieto topánky budú hitom! Kúpte si ich, kým ich nevypredajú

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

Pred niekoľkými rokmi zahviezdila práve v Nákupných maniačkach najoriginálnejším šatníkom, aký spomínaná šou zažila. Odvtedy sa Mirka Slobodníková stala módnou ikonou pre mnohé ženy. A práve podľa nej sú toto najtrendy topánky zimnej sezóny.

Mirka má jednoducho módu a trendy v malíčku. Práve na nej môžete to, čo bude trendy o pár mesiacov, vidieť už dnes. Jej štýl je svojský, originálny a rozhodne nie nudný! A práve Mirka prezradila jeden z najväčších trendov, ktorý bude túto jeseň a zimu všade. 

Mirka pred rokmi zabodovala v Nákupných maniačkach svojím šatníkom. Nové časti populárnej relácie môžete sledovať každý pracovný deň na JOJke o 16.30!

Hoci nejde o žiadnu novinku, sú to práve tieto topánky, ktoré uvidíte takmer na každej módnej maniačke. Ide o značku UGG, ktorá už v minulosti zabodovala práve svojimi čižmami, ktoré sa dodnes nosia v rôznych variáciách. A práve táto značka prišla pred časom s nápadom z ikonických čižiem spraviť aj papuče. Hoci výsledok mnohí módni kritici okamžite označili ako “nepodarok”, naopak milovníčky módy a aj mnohé celebrity si ich okamžite zamilovali. A tak sa aj z týchto “podivných papúč” stal kúsok, ktorý budú ženy vo veľkom nosiť na svojich nohách. “Baby, kupujte, kým sú! Tohtoročný trend. Ja nekupujem, lebo je za mňa tento tvar UGG škaredý, ale bude trendy, takže to nepremeškajte,” radí Mirka. Ako sa páčia vám? 

Instagram/mirislobodnikova

Súvisiace články

Najčítanejšie