Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Očarujúca Jennifer Aniston hviezdou premiéry: Jej priesvitné šaty pritiahli všetky oči
Zdielať na

Očarujúca Jennifer Aniston hviezdou premiéry: Jej priesvitné šaty pritiahli všetky oči

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka opäť raz potvrdila, že je právom zaraďovaná medzi top módne ikony Hollywoodu. Jej outfit a celkový look jednoducho nemali chybu, len sa na ňu pozrite!

Je to neuveriteľné, ale Jennifer Aniston má už 54 rokov, hoci vyzerá už takmer tridsať rokov úplne rovnako. Za jej mladistvým sviežim vzhľadom a top postavou nie je žiadny elixír mladosti, ale iba pravidelné cvičenie a zdravý jedálniček.

Hviezda kultového seriálu Priatelia je skvelým príkladom toho, že dodržiavať zdravú životosprávu sa naozaj oplatí! Aj vďaka tomu si môže obliekať takéto sexi kúsky, ktoré jej príťažlivé krivky iba zvýraznia.  

Jennifer sa zúčastnila na premiére pokračovania akčnej komédie Murder Mystery, v ktorej si zahrala po boku Adama Sendlera, píše cosmopolitan.com. V momente, ako sa na akcii objavila, strhla na seba všetku pozornosť. V rafinovaných strieborných mini šatách so zaujímavými detailmi bola jednoducho neprehliadnuteľná.  

Profimedia

Herecký kolega sa zachoval ako „naozajstný džentlmen,“ keďže on prišiel na premiéru už tradične vo veľkej športovej mikine a vyťahaných nohaviciach a Jennifer tak mohla vyniknúť ešte viac... 

Čo poviete na jej šaty a celkový styling vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie