Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jennifer Aniston má TOP postavu aj po 50-tke: S TÝMTO cvičením schudnete a spevníte si každý sval
Zdielať na

Jennifer Aniston má TOP postavu aj po 50-tke: S TÝMTO cvičením schudnete a spevníte si každý sval

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka vyzerá tak, ako by sa jej starnutie vôbec netýkalo a čo sa týka postavy, tú má ešte pevnejšiu ako za mladších čias. Jej cvičebné rituály si môžete ľahko osvojiť aj vy!

Je to neuveriteľné, ale Jennifer Aniston práve oslavuje už 54. narodeniny, no tento vek by jej rozhodne nikto netipoval! Ako je možné, že vyzerá už takmer tridsať rokov úplne rovnako? Za sviežim vzhľadom a top postavou nie je žiadny elixír mladosti, ale iba pravidelné cvičenie a zdravý jedálniček, informuje healthline.com.

Cvičí takmer denne 

Jej osobný tréner Leyon Azubuike, prezradil časopisu Women's Health, že Jennifer cvičí prakticky sedem dní v týždni, a to najčastejšie hodinu a pol. 

„Keď pracujem, vstávam o pol piatej, keď mám voľno, tak až o ôsmej. Na cvičenie si ale vždy urobím čas, pretože ma to baví,“ povedala v minulosti. 

"Boxujeme, skáčeme cez švihadlo, cvičíme silovo a často používame odporové gumy," hovorí Azubuike."Tieto aktivity striedame, som veľkým fanúšikom neustálych obmien, aby si telo na danú záťaž nezvyklo. To potom reaguje pozitívne a mení sa," popisuje. 

Jennifer nedá dopustiť ani na jogu a vďaka pravidelnému pohybu si bez obáv sem tam dopraje aj tučnejšie jedlo a nemusí držať žiadne drastické diéty, pretože má dostatočný výdaj energie. 

Okrem rôznych druhov športu a tréningov nedá Jennifer dopustiť ani na prirodzený pohyb v prírode. Rada chodí na dlhé prechádzky a jazdí do prírody na bicykli. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zameriava sa na brucho  

Okrem boxu Jen rada cvičí stred tela, čiže core. „V každom cviku, ktorý jej vymyslím, vyniká,“ chváli ju tréner. "Dokáže pomerne ľahko vydržať dve až tri minúty v pozícii doska," vymenuje jeden zo cvikov na stred tela. Aby jej Azubuike cvik sťažil, nakombinoval do jedného cviku hneď niekoľko variácií planku. 

Jennifer tiež používa na precvičenie brušných svalov koliesko alebo robí rada tzv. V-ups – to ležíte na zemi a paže máte prepnuté za hlavou. S výdychom zdvihnete lopatky od zeme a nohy k stropu a dotknete sa špičiek. 

Profimedia

Obľúbený tréningový plán

Tréningový plán s názvom 15-15-15 je ideálny pre tých, ktorí majú málo času a vyhovuje im v cvičení pestrosť. Ide o trojkombináciu cvičení, pričom každému sa venujete 15 minút. Začína sa na stacionárnom bicykli, nasleduje eliptický stroj na cvičenie (trenažér) a posledná 15-minútovka je beh. Takéto cvičenie vás nebude nudiť a ak ho budete aspoň dvakrát do týždňa kombinovať s inými typmi cvičení, už čoskoro sa môžete pochváliť postavičkou ako Jennifer Aniston aj vy!  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Súvisiace články

Najčítanejšie