Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Svadobným šatám po mame dala druhú šancu: To je ale štýlová nevesta!
Zdielať na

Svadobným šatám po mame dala druhú šancu: To je ale štýlová nevesta!

Zdroj: TikTok/jaimeguillory

Budúca nevesta sa rozhodla, že na svoj svadobný deň si nebude kupovať ani požičiavať nové šaty, ale rozhodla sa prerobiť tie, v ktorých sa pred rokmi vydávala jej mama.

Mnohé ženy investujú do svadobných šiat veľké peniaze, tie si potom zvyčajne oblečú jediný raz a roky potom ležia odložené v skrini. Presne takéto šaty sa stali hitom internetu a to z dôvodu, že budúca nevesta im dala druhú šancu. Pozrite sa, na aký skvost ich premenila!

Krásna nevesta by nemala podceniť ani účes a líčenie!​

​Jaime Guillory, ktorá zverejňuje príspevky na TikToku ako „aimeguillory“ zverejnila video, v ktorom ukázala svadobné fotografie svojej mamy z roku 1989 a následne sa sama predviedla v rovnakých šatách, ktoré si však na svoju svadbu upravila podľa svojich predstáv. 

TikTok/jaimeguillory

​Šaty pôvodne siahajúce až po zem si nechala upraviť na krátku verziu a výsledok je naozaj ohromný, čo poviete? 

TikTok/jaimeguillory

​Jaime a jej manžel Preston mali svadobný obrad v Laguna Beach v Kalifornii a šťastná nevesta pre denník The Sun prezradila, že jej manžel bol unesený, keď ju v týchto šatách uvidel a rovnako nadšení boli aj jej rodičia. 

Hoci Jaime mala na sebe neskôr ešte iné šaty, bola veľmi šťastná, že súčasťou jej veľkého dňa boli práve tie, ktoré zdedila po svojej mame. Nádherná je, čo poviete?

@jaimeguillory Been wanting to do this since I was a little girl ?✨ #bride #2022bride #marriagegoals #senti #springwedding #wedding ♬ Slipping Through My Fingers - From 'Mamma Mia!' Original Motion Picture Soundtrack - Meryl Streep & Amanda Seyfried

Súvisiace články

Najčítanejšie