Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je TOTO najhoršie oblečená žena v Cannes? Uff, bývalá modelka si urobila hanbu ako hrom
Zdielať na

Je TOTO najhoršie oblečená žena v Cannes? Uff, bývalá modelka si urobila hanbu ako hrom

Zdroj: Profimedia

Niektoré celebrity sa snažia až tak veľmi zaujať, že často výberom svojich outfitov absolútne prestrelia. Keď prišla na filmový festival táto žena, ľudia neverili vlastným očiam!

Victoria Hervey (45), celým menom Victoria Frederica Isabella Hervey pôsobila v minulosti ako modelka a pravidelne sa pýši svojím urodzeným pôvodom. Žiaľ, outfit, v ktorom sa predviedla na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, bol pre britskú kráľovskú smotánku skôr absolútnym výsmechom.

45-ročná rebelská Lady sa rôznymi trapasmi a prešľapmi “preslávila” už niekoľkokrát, no teraz to snáď bolo také zlé, že viac pokaziť sa to snáď už ani nedalo. 

Victoria si obliekla šaty, ktoré pokope držali iba vďaka niekoľkým tenkým retiazkam a nepríjemne odhaľovali jej kostnaté telo. Blondínka bola očividne veľmi nesvoja, bola celá v kŕči a hoci si šaty neustále upravovala, fotografi zachytili okamih, keď jej spod kúskov látky vykukla celá bradavka, informuje Daily Mail. 

Profimedia

​Victoria Hervey je momentálne bez partnera, no má za sebou niekoľko vzťahov so známymi mužmi, okrem iného aj s členom skupiny Boyzone Shanom Lynchom či s princom Andrewom, ktorý tiež nemá zrovna dobrú povesť. Nuž, či sa jej v týchto šatách podarilo uloviť muža svojich snov netušíme, úspechom však bolo vôbec to, že ju ochranka zo slávnostnej akcie nevyhodila. 

Uff, toto je hotová katastrofa, čo poviete?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie