Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jojkárska hviezdička ukázala svoj rozkrok v nádherných šatách a dodala: Takto vyzerá dokonalosť!
Zdielať na

Jojkárska hviezdička ukázala svoj rozkrok v nádherných šatách a dodala: Takto vyzerá dokonalosť!

Rada provokuje a púta na seba pozornosť. A vôbec jej nevadí, že sem-tam zo svojho tela ukáže viac akoby sa na dámu patrilo. Aj tentoraz sa Nele Slovákovej podarilo zaujať.

Cez víkend sa v Brne konal Diamantový ples, na ktorom sa objavilo viacero známych tvárí. Jednou z nich bola aj výherkyňa jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková. Práve tej sa podarilo na seba strhnúť všetku pozornosť... Ako?

​Spomínate si ešte ako kedysi Nela vyzerala?

Predsa originálnou róbou, ktorou prítomných hostí poriadne provokovala. Nela opäť vsadila na model z dielne Zuzany Lešák Černej, od ktorej už pred pár rokmi odprezentovala na sebe podobne odvážny kúsok. Tentoraz však zo svojho dokonalého tela a rozkroku ukázala opäť o čosi viac! Prítomným fotografom takmer zabehlo, keď im zapózovala. To však nebolo všetko...

Profimedia.sk

​Na plese ju sprevádzal aj jej priateľ, slovenský hokejista Lukáš Kozák. Ten sa ku svojej partnerke patrične zladil a spolu vytvorili naozaj pekný pár. Samotná Nela samú seba a svoju lásku ohodnotila ako "dokonalosť sama". Súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie