Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Studená sprcha pre fotografov, ktorí fotili jej rozkrok: Jojkárska hviezda priznala pravdu
Zdielať na
Relax a zdravie

Studená sprcha pre fotografov, ktorí fotili jej rozkrok: Jojkárska hviezda priznala pravdu

Zdroj: Profimedia.sk

Víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková vie, ako na seba upozorniť. Stačia jej pritom len spoločenské šaty.

Úspešná podnikateľka Nela sa rada objavuje na rôznych spoločenských akciách. Práve na nich má možnosť vyvetrať rôzne zaujímavé kúsky zo svojho šatníka.

Čo si Nela myslí o účasti v reality šou, ktorej sa sama zúčastnila?

​​Na Miss Universe, ktorá sa konala pred pár dňami, si obliekla rafinované červené šaty s megavýstrihom aj rozparkom. A práve ten vyvolal rozruch, keďže na viacerých fotkách to vyzerá tak, že sa jej pod model nohavičky nezmestili. A fotografi sa predbiehali v tom, ktorý z nich ju nafotí z lepšieho uhla. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

​Niektorí si myslia, že Nela mala pod šatami špeciálne nohavičky, iní sú zase presvedčení o tom, že "išla naostro". Ako to naozaj je, sme sa opýtali aj samotnej Nely. "Do poslednej chvíle som nevedela, či na Miss pôjdem. Šaty som mala od Zuzany Lešák Černej, ktorá má moje miery a vie, čo mi sedí. Nohavičky som na sebe mala, prekvapivo," dodala s úsmevom blondína. Kráska má perfektnú figúru a v sexi šatách vyzerala naozaj super, čo poviete? 

Zdielať na

Najčítanejšie