Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Najodvážnejšie šaty Rihanny s bruškom: Z jej outfitu je hotová aj tehotná Plačková
Zdielať na

Najodvážnejšie šaty Rihanny s bruškom: Z jej outfitu je hotová aj tehotná Plačková

Zdroj: instagram/BGR

Zabudnite na nudnú tehotenskú módu! Outfity, v ktorých sa v spoločnosti objavuje tehotná Rihanna, nemajú konkurenciu. Tento model zaujal aj tehuľku Zuzanu Plačkovú.

Svetoznáma speváčka len pred mesiacom svetu oznámila, že čaká prvé dieťa. Odvtedy svoje čoraz guľatejšie bruško hrdo prezentuje na rôznych spoločenských udalostiach. A je stredobodom pozornosti všade, kde sa objaví!

​Rihanna je pre mnohých módna ikona a potvrdzuje to aj teraz. Na verejnosti strieda jeden originálny outfit za druhým, ktoré majú jedno spoločné - zvýrazňujú jej tehotenské bruško. S ostatným outfitom však zašla opäť o krok ďalej. Na módnej šou v Paríži sa objavila od hlavy po päty oblečená v značke Dior. Priesvitné šaty skôr pôsobili ako sexi nočná košeľa, pod ktorou mala len tangáče...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dior Official (@dior)

Speváčka tak opäť strhla na seba pozornosť a týmto outfitom mnohých šokovala. Zaujala dokonca aj slovenskú módnu ikonu Zuzanu Plačkovú, ktorá rovnako pod srdcom nosí svoje vytúžené bábätko. Nie je tajomstvo, že Zuzana sa Rihannou nie raz inšpirovala, bude tomu aj teraz? "Toto chcelo vážne odvahu," okomentovala speváčkin odev Zuzana. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie