Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dramatický rozchod Karlosa a Lely má dohru: Obrovský podvod na ľudí!
Zdielať na

Dramatický rozchod Karlosa a Lely má dohru: Obrovský podvod na ľudí!

Zdroj: Instagram/LC

Bojovník Karlos Vémola a jeho slovenská snúbenica Lela Ceterová sa včera za veľmi dramatických okolností rozišli. Kým on ju obvinil z nevery, vyzerá to tak, že veci sa udiali úplne inak...

Vzťah Karlosa a slovenskej krásky bol vždy turbulentný. Hoci mali svoje problémy, vyzeralo to tak, že ešte pred narodením synčeka Rockyho, sa im všetko podarilo urovnať. Omyl!

Karlos včera Lelu obvinil, že ho len šesť týždňov po pôrode synčeka podviedla s istým pánom Kaiserom. Na Instagrame zverejnil utrápené video, v ktorom opísal, ako im prišiel na neveru. Následne ho zmazal! O pár hodín neskôr vyšlo najavo, že si to všetko vymyslel a spomínanému pánovi sa verejne ospravedlnil. V zmazanom videu niekoľkokrát nezabudol prízvukovať, že ak by aj Lela tvrdila, že ju zbil alebo sa jej nejako dotkol, bude to klamstvo....

Podvečer sa konečne ozvala aj Lela, aby vniesla trochu svetla do udalostí, ktoré sa udiali. Kráska písala z kamarátkinho mobilu, keďže Karlos jej vlastný telefón zobral! S deťmi sa uchýlila ku kamarátke a priznala, čo sa vlastne stalo. "Musím písať z mobilu kamarátky, ktorá ma u seba ubytovala aj s dvoma deťmi. Po tom, čo si ma zbil s malým Rockym v náručí. Mám z teba strach. Ešte si mi aj zobral mobil. Nemôžem nikomu zavolať, ani ísť na svoj instagram. S nikým som nič nemala... Si chorý, žiarlivý človek. Iba ma vydieraš, lebo sa ti to hodí. Zbil si ma s dieťaťom v náručí. V živote už s tebou nebudem...Doma si agresívny a iba kričíš...," vyjadrila sa Lela pre český web extra.cz. Tá na svojho snúbenca chce podať aj trestné oznámenie. 

Ich fanúšikovia sú z celej kauzy zhrození a chybu vyčítajú najmä Karlosovi. Častujú ho slovami ako "zradca" a "nula", keďže opustil ženu s malými deťmi. "... pripadá mi to ako strašná blbosť. Ktorá žena s malými deťmi má preboha čas stýkať sa ešte s iným chlapom? Celé to vyzerá ako vykonštruovaný podvod. Veľmi smutné je, že si svoju ženu verejne pošpinil..." odkazujú mu fanúšikovia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie