Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Objednala si tieto sexi šaty, puknete od smiechu, čo jej prišlo: Ako TO môžu predávať?
Zdielať na

Objednala si tieto sexi šaty, puknete od smiechu, čo jej prišlo: Ako TO môžu predávať?

Zdroj: TikTok/havyyyy__

Objednávať si oblečenie a najmä šaty online je vždy riziko, pretože nie vždy nám na postavu dobre sadnú. V tomto prípade to nebol len strih či veľkosť, ale zlé bolo úplne všetko!

Nákupy cez internet sú síce pohodlné a veľmi lákavé, no často nedopadnú podľa našich predstáv. Niečo o tom vie aj táto mladá žena, ktorá svojimi „sexi šatami“ pobavila ľudí na sociálnych sieťach.

Aký vzťah k móde má moderátorka Katka Jesenská?

Predstava vs realita...

Pokiaľ nemáte overený obchod a značku, je nakupovanie online takmer vždy lotériou a môžete len dúfať, že oblečenie bude vyzerať rovnako dobre ako na obrázku.

Táto mladá žena si šaty objednala zo známeho online obchodu PrettyLittleThing, ktorý predáva oblečenie za priaznivé ceny, no rovnako je známy aj svojimi nepodarkami, píše The Sun. Stále sa však nájde ľudia, ktorí im naletia na pekné obrázky, ktoré majú v ponuke.

Takto mali šaty vyzerať… 

TikTok/havianaaaaaa__

​A táto hrôza jej prišla… 

TikTok/havianaaaaaa__

Mnohým ľuďom pripomínajú tieto nepodarené šaty ružové vrece na odpadky, alebo veľkú nákupnú tašku. Niektoré ženy sa priznali, že s týmto obchodom majú rovanko príšerné skúsenosti a preto si povedali, už nikdy viac!

Priznajte sa, stalo sa niečo podobné aj vám, alebo máte s online nákupmi oblečenia iba dobré skúsenosti?

@havianaaaaaa__ #greenscreen @prettylittlething i hated this so bad for me ☹️ #PrimeDayShowPJParty #28XTREMES #prettylittlething ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie