Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ako vyzerajú outfity Kate Middleton na normálnej žene: Anna to vyskúšala a je to poriadny rozdiel
Zdielať na

Ako vyzerajú outfity Kate Middleton na normálnej žene: Anna to vyskúšala a je to poriadny rozdiel

Zdroj: Profimedia

Pre mnohé ženy je Kate Middleton módnou ikonou a jej štýl obliekania rady kopírujú. Nájdu sa však aj také, ktoré si dajú ušiť na vlas rovnaké kúsky, ako má krásna vojvodkyňa.

Jednou z nich je aj Anna, ktorá sa aktuálne môže pochváliť naozaj pestrým šatníkom, ktorého hodnota sa vyšplhala cez 3550 eur. Drvivú väčšinu totiž tvoria presné kópie outfitov, ktoré mala na sebe Kate Middleton. 

​Pritom všetko začalo nenápadne - Anne padol do oka obrázok Kate, keď opúšťala pôrodnicu po tom, ako sa jej narodila dcérka Charlotte. V tom čase tehotná Anna dúfala, že aj ona bude po pôrode vyzerať rovnako čerstvo a pekne. Odvtedy ani sama nevie ako, ale svoj šatník kompletne premenila a všetko, čo nosí, sú vlastne kópie outfitov, v ktorých sa na verejnosti Middleton ukázala. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Sama priznáva, že veľa oblečenia kúpila v sekáčoch a bežne nakupuje v obyčajných módnych reťazcoch, z ktorých má aj vojvodkyňa veľa základných kúskov. Hoci sa všemožne snaží a mnohé z jej outfitov sú naozaj pekné, charizme Kate sa ani zďaleka nevyrovná, nemyslíte?

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie