Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TOTO sú najpopulárnejšie legíny megahviezd: Šikovná Slovenka si ich doma vyrobila za pár eur
Zdielať na

TOTO sú najpopulárnejšie legíny megahviezd: Šikovná Slovenka si ich doma vyrobila za pár eur

Zdroj: Instagram

Videli ste najtrendy legíny za stovky eur, ktoré milujú nielen svetoznáme, ale aj slovenské krásky. Ako si ich môžete za pár eur vyrobiť doma? Ukážeme vám vtipný nápad Slovenky, ktorý pobavil mnohé ženy.

Francúzsku značku Mugler milujú Beyoncé, Irina Shayk, Miley Cyrus, Meghan Fox, Kim Kardashian, Dua Lipa a mnohé iné svetoznáme hviezdy, ktoré sa nie raz na verejnosti prezentovali v ich drahých sexi šatách, nohaviciach alebo celotelových body. 

​Ostatné týždne spôsobili rozruch najmä ich legíny, ktoré si u nás na seba obliekla Veronika Vágnerová. Bývalá misska sa tak stala hviezdou večera, keďže v tomto modeli by ste ju rozhodne neprehliadli! Bol to práve Veronikin outfit, ktorý inšpiroval inú Slovenku, aby zobrala do svojich rúk nožnice a vyrobila si podobný kúsok...

Instagramový profil Nasratá žena baví svojimi vtipnými paródiami mnohých ľudí. Práve jej autorka si vtipne vystrelila z Vágnerovej outfitu a svojsky ho napodobnila. "Kým vynesiem smeti, chcem sa opýtať.... Ktorý outfit tohto roka vo vás zatiaľ najviac zarezonoval?" opýtala sa svojich fanúšikov a pridala aj svoju fotku. Jednoznačne tento! 

Súvisiace články

Najčítanejšie