Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovenka valcuje Instagram: Z jej paródií na dokonalé celebritné fotky puknete od smiechu
Zdielať na

Slovenka valcuje Instagram: Z jej paródií na dokonalé celebritné fotky puknete od smiechu

Zdroj: instagram/nasratazena

Paródie na dokonalé modelky na Instagrame Celeste Barber preslávili vo svete. Vedeli ste, že podobnú komičku máme aj u nás? Ukážeme vám Slovenku, ktorá si vie zo seba vystreliť a ženské telo ukazuje také, aké ho má väčšina!

Aj vy ste si už veľakrát povzdychli nad tými dokonalými fotkami krások z Instagramu? Isto viete, že to, čo je na sociálnych sieťach ani zďaleka nezodpovedá realite. Dokonca sa z fejkových krások dá urobiť aj dobrá sranda!

O zábavu nie je núdza ani v populárnej šou Inkognito, kde hádači perlia aj rôznymi vtipmi. 

​Presne to totiž robí influencerka známa pod menom Nasratá žena. Jej vtipné porovnávačky a paródie na fotky celebrít sú hitom a zabávajú čoraz viac žien. Prečo? Ukazujú totiž ženské telo také, ako má drvivá väčšina! Nasratá žena totiž nepoužíva žiaden filtre a vylepšenia a bez hanby ukazuje svoje drobné nedokonalosti. "V čase, kedy som začala robiť verejný obsah na internet, som chcela iba zabaviť zopár ľudí, pričom môj cieľ sa ani časom nezmenil. Uvedomujem si, že môj "humor" je jednoduchý, často až prízemný, no stále mienim len ukázať, že všetci sme dokonalí takí, akí sme, aj vo svojej nedokonalosti. Ženám alebo mužom sa snažím povedať, že každý z nás často rieši tie isté problémy. Zložitosť života sa dá brať aj s nadhľadom a humorom, kým dokonalá postava nám lepší charakter nikdy nezaručí. V skratke - všetko je len o uhle pohľadu," vysvetlila zmysel svojej tvorivej práce Nasratá žena. 

Ktoré známe tváre rada paroduje? "Čo sa týka fotografii, obdivujem mnohé osobnosti, či už pre ich vyžarovanie, štýl, ale aj samotné snímky. Dobre sa mi parodujú predovšetkým tie dámy, ktorým by sme sa my, bežné smrteľníčky s proporciami, rady vyrovnali alebo sa len túžili odfotiť v podobnej póze, aj keď na to podľa nastavených "pravidiel spoločnosti" nemáme. Aby som však ženám ukázala, že všetky môžeme byť samy sebou, rada napodobňujem Luciu Javorčekovú či Andreu Verešovú. Potom sú tu, samozrejme, aj bizarné zábery, ktoré si paródiu jednoducho pýtajú, vždy však "konám" impulzívne."

S podobnými paródiami sa vo svete preslávila aj komička Celeste Barber, ktorá nemá konkurenciu. Ako by reagovala, ak jej prácu pochválila samotná Celeste? "Úprimne? Asi by som sa zbláznila od šťastia. Celeste registrujem už roky, je inšpiratívna, vtipná a kreatívna. Klamala by som, ak by som tvrdila, že ignorujem jej tvorbu. Neraz som sa stretla s porovnávaním, avšak nikdy by som si nedovolila kopírovať jej nápady. Ja sa venujem predovšetkým našej scéne."

Ako je Nasratá žena sama spokojná so svojím telom? "Stále som len žena, ktorá sa každé ráno prebudí s inou náladou, a aj keď sa snažím rešpektovať každý centimeter svojho tela, občas to jednoducho nejde. Väčšinou som však pozitívne naladená a chcem aj ostatným ukázať, že zdanlivá realita na Instagrame je v mnohých prípadoch stále len uhlom pohľadu. Prestaňme sa porovnávať, ak na sebe chceme niečo zmeniť, urobme to z vlastnej vôle a nikdy sa nezabúdajme usmievať. Lebo smiech je dokonalejší než akýkoľvek filter na sociálnej sieti či lajk pod fotkou," odkázala všetkým ženám, ktoré sú so sebou nespokojné....

Súvisiace články

Najčítanejšie