Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOP manikúrové trendy jesene: Z týchto farebných odtieňov si určite vyberiete
Zdielať na

TOP manikúrové trendy jesene: Z týchto farebných odtieňov si určite vyberiete

Zdroj: pinterest.com

Rovnako, ako s príchodom jesene meníme svoj šatník, tak by sme si mali urobiť poriadok aj v kozmetickej taštičke. Nové trendy prichádzajú nielen v účesoch a v líčení, ale napríklad aj v manikúre.

Chcete vedieť, aké nechty budú in v najbližšej sezóne jeseň-zima? Z týchto rozmanitých farieb a štýlov si určite každá nájde ten naj.

Len pekný lak nestačí, nechty musia byť najmä zdravé a pekne upravené!

​Jeseň na nechtoch

Hitom tohtoročnej jesene budú všetky farby, ktoré nám toto ročné obdobie pripomínajú. Vybrať si tak môžete medzi obľúbenými odtieňmi červenej, in bude aj horčicovo-žltá alebo tmavšia oranžová, objavujú sa aj odtiene fialovej ale tiež napríklad tmavo modrá a tmavo zelená.

https://www.instagram.com/p/B2wWCCPIli1/

https://www.instagram.com/p/B0pCOsHpVwy/?utm_source=ig_embed

Ak sa s takými výraznými farbami necítite dobre, pokojne siahnite po nude odtieňoch, určite nešliapnete vedľa!

Kozmetické značky mysleli aj na blížiacu sa večierkovú sezónu a predstavili rôzne laky s trblietkami a trendy štýly. Ktoré z nich by ste vyskúšali?

Francúzska manikúra inak

Do módy sa vrátila francúzska manikúra, ale v trochu inej podobe, než na akú sme zvyknuté. Rozhodne už neplatí, že musí byť iba biela, takže záleží na vás, akú farbu (môžete zvoliť pokojne dve) si vyberiete. Špičky nechtov môžu byť rovné ale aj našikmo alebo zaoblené.

https://www.instagram.com/p/B1Zxw6rnMmQ/?utm_source=ig_embed

Leopardia potlač

Zvieracie vzory sú stále in, a to nielen na oblečení. Vyberať si môžete z rôznych nálepiek na nechty a záleží už na vás, či ich celé polepíte alebo ich natlačíte iba na kraj nechtov. Fantázii sa medze nekladú.

https://www.instagram.com/p/Bqh67k4FVIZ/?utm_source=ig_embed

Perličky

Ďalším trendom sú nechty ozdobené elegantnými perličkami, čo je skvelý spôsob, ako oživiť svoju manikúru. Môžete voliť malé, väčšie alebo kombináciu oboch. Na slávnostnú príležitosť je tento trend ako stvorený!

https://www.instagram.com/p/B2bNwM8Cc9b/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie