Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cifrová a Vačková na akcii v rovnakom pulóvri: Ktorej to seklo podľa vás viac?
Zdielať na

Cifrová a Vačková na akcii v rovnakom pulóvri: Ktorej to seklo podľa vás viac?

Zdroj: Profimedia

Aj vám sa už stalo, že ste sa míňali so ženou, ktorá mala oblečený rovnaký outfit ako vy? Tak určite viete, že to nie je veľmi príjemné. Horšie však je, ak sa dve rovnako oblečené dámy stretnú na jednej akcii!

Jedna herečka, druhá bývalá playmate. Okrem toho že sú obe známe tváre a navyše blondínky, nemali spoločné asi nič. Po poslednej akcii, na ktorej sa stretli, to však vyzerá, že majú podobný módny vkus.

Zuzka Vačková vyzerá stále fantasticky. Má nejaký super tip?

Ak by išlo napríklad o ples a stretli by sa v rovnakých spoločenských šatách, bolo by to poriadne módne faux pas. Našťastie, tieto dámy prišli na Avon party síce v rovnakých pulóvroch, ale každá si ho skombinovala po svojom, takže to nebolo až také nápadné. Bielou farbou obe splnili dress code, ktorý bol na danú príležitosť predpísaný.

Ktorá sa zladila lepšie?

Modelka a bývalá playmate Eva Cifrová (37) skombinovala biely huňatý pulóvrik s odhalenými ramenami s elegantnými pepitovými nohavicami cigaretového strihu. Outfit doladila s čiernymi sandálkami na vysokom podpätku, čím ešte viac zvýraznila svoju dokonalú postavičku.

Profimedia

Herečka Zuzka Vačková (50) si k rovnakému pulóvru vybrala trochu nevhodné nohavice. Biely outfit síce výborne doladila telovými lodičkami a výraznou modrou kabelkou, no nemôžeme si pomôcť, vo finále stále vyzerá ako malá snehová guľa. Musíme však vyzdvihnúť Zuzkinu krásnu vizáž a úsmev, s ktorým akýkoľvek nedostatok zakryje.

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B2kMmTOoNTg/

Súvisiace články

Najčítanejšie