Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nemka miluje štýl Kate Middleton: Svedčí jej to v rovnakých outfitoch?
Zdielať na

Nemka miluje štýl Kate Middleton: Svedčí jej to v rovnakých outfitoch?

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge je právom označovaná za módnu ikonu a jej štýl kopírujú ženy z celého sveta. Čo poviete, ako sa to darí tejto Nemke?

Kate Middleton patrí medzi najlepšie oblečené ženy sveta. Či už ide o ležérne a športové outfity, alebo o večerné róby, veľmi dobre vie, čo jej sedí a vedia to aj ľudia, ktorí jej s výberom outfitov a stylingom pomáhajú.

Mladá Nemka Saskia Moldenhauer (24) miluje štýl vojvodkyne Kate a snaží sa obliekať tak, ako ona.

“Už ako tínedžerka som bola fascinovaná britskou kráľovskou rodinou, anglickými tradíciami a kultúrou,“ cituje študentku denník Express. Saskia tiež prezradila, že so svojim netradičným koníčkom začala vtedy, keď sa William zasnúbil s Kate.

https://www.instagram.com/p/BqxFx7dlOmt/

Nemka zistila, že kopírovanie outfitov Kate rozhodne nie je iba jej hobby a takýchto „maniačok“ je po celom svete neúrekom. Našťastie, v Nemecku tento koníček nie je rozšírený, takže si to užíva o to viac.

„Pokiaľ ide o Kate, mám pocit, že je ako moja veľká sestra. Je veľmi disciplinovaná, spoločensky sa angažuje a je aj veľmi dobrou mamou,“ opísala svoj vzor Saskia, ktorá vlastní niekoľko desiatok identických šiat a módnych kúskov ako Kate, alebo sa snaží nájsť veľmi podobné veci.

Fotografiami na Instagrame chce ukázať, že štýl Kate si môže osvojiť každá žena a tiež upozorňuje na detaily, ktoré podporujú ženskosť. Čo poviete, darí sa jej to?

https://www.instagram.com/p/Bq7ajeFlah5/

https://www.instagram.com/p/BqehIpjA3eW/

https://www.instagram.com/p/BqXyC4SlqAi/

https://www.instagram.com/p/BqU_lhqljLy/

https://www.instagram.com/p/BxxA_11orS9/

https://www.instagram.com/p/BpwO9DcFCQj/

https://www.instagram.com/p/BrDH2JhFsoB/

https://www.instagram.com/p/BxPL45tgJoF/

https://www.instagram.com/p/BwoLy9EAY2S/

Súvisiace články

Najčítanejšie