Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Z OUTFITU Mirky z Nákupných maniačok ženy odpadli! Vážne je tak super?
Zdielať na

Z OUTFITU Mirky z Nákupných maniačok ženy odpadli! Vážne je tak super?

Zdroj: archív M.S.

Miluje módu a vie ju aj nosiť! Dokázala to aj v minulosti v jojkárskej šou Nákupné maniačky. Mirka tentoraz svojím výberom poriadne prekvapila a ženy jej tlieskajú.

Kolotoč jarných módnych prehliadok pokračuje práve v našom hlavnom meste. Aktuálne kolekcie top návrhárov si na vlastné oči prišli na Bratislavské módne dni pozrieť aj známe Slovenky.

Jednou z nich bola aj Mirka Slobodníková, ktorá je známe aj z obrazoviek televízie JOJ. Mnohé ženy obdivujú jej šatník aj cit pre originálne kúsky. Iným sa vryla do pamäti aj vďaka výrazným perám. Pozornosť tentoraz vyvolal jej outfit plný top značiek. Ženy jej výsledný styling vychválili do nebies a označili ju ako najlepšie oblečenú Slovenku.

Instagram/mirislobodnikova

"Ja sa vždy stylujem výhradne vždy sama, keďže móda a celkový fashion look, vrátane účesu a líčenia, je moja vášeň. Inšpirovala som sa hlavne trendmi vo farbách doplnenými mojim všeobecným záujmom zaujať kombináciou materiálov a štýlov. Aj keď sa v tejto kombinácii môže zdať, že ide o komplet, bol však vyskladaný z pánskej košele a dámskych teplákov a lodičiek, čo je v mojich outfitoch obvyklý jav," dodala Mirka. Za kreativitu a originalitu by si zaslúžila jednotku.  Čo vy na to?

Súvisiace články

Najčítanejšie